Snel

Vlotte verzending

Kon mijn artikelen makkelijk vinden. Snel ontvangen. Goede communicatie

Heel tevreden

Op aanraden van een vriendin heb ik hier een BH besteld. Ik ben zeer tevreden over de website, de levering van het product en de prijs.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Helemaal naar wens

Prima verzorgd

Hele fijne slips, prima kwaliteit. Ook het versturen van het artikel was goed verzorgd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Prima producten en service.

Goede informatie en hulp bij het zoeken naar het juiste product. Ik ben er blij mee.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

mooi produkt

mooie prothese BH. Snelle levering. Grote keuze.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? goed

Bezorging super snel

Ik ben zeer tevreden. Ik was al bekend met de bh's die ik besteld had. Dus dat was als verwacht, maar dat het binnen een dag bezorgd werd had ik zeker niet gedacht. Super!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? erg blij mee

Ik had de Wacoal plunge BH Embrace Lace al in een andere kleur, dus ik wist wat ik kon verwachten. Ik heb de juiste BH gekregen binnen 5 werkdagen en ik kreeg updates van de status van de bestelling. Prima afhandeling. Wat fijn is aan de website: de filters. Je kunt filteren op type, maat, kleur, merk en materiaal. Niet alle websites hebben dat. Echt een pluspunt. Verbeterpunt: de website ziet er niet heel professioneel uit door taalfouten en vergeten hoofdletters in de directory. Daarnaast zou het handig zijn om te vermelden dat dit een plunge BH is, ik heb lang gezocht voor ik het juiste type had gevonden. Neem een voorbeeld aan Van Bokhoven in dat geval. De webpagina van de BH zelf kan sowieso een verbeterslag gebruiken door een uitgebreidere omschrijving en meer foto's.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed!

Houden zich aan de afgesproken levertijd en zijn vriendelijk aan de telefoon.

Niet gaan zeuren hé

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooi

Alles prima!

Eindelijk heb ik hier de juiste prothese-bh gevonden. Eentje die ook rekening houdt met lymfoedeem. En voor een mooie prijs. Snelle verzending, goed verzorgd. Een aanrader, deze webshop en dit product.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Precies waar ik naar op zoek was.

Snel, accuraat, makkelijk

De collectie is groot. De bestelling werd meteen de volgende dag in een brievenbuspakketje geleverd. Top!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Prima verzorgd en snel

Mooie BH en goed geleverd

De BH van Fantasie is erg mooi en zit goed. De levering is netjes en snel uitgevoerd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Erg goed

Prima bedrijf

Prima product prima service

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima artikel ; blij mee Mee

Prima.

Dat ik tevreden ben met de beha's die ik besteld had. En ook met de service ben ik tevreden.

Duidelijke website, snelle levering

Snel

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Over de service van Lingeriehuisonline.nl ben ik zeer tevreden. Ruime keuze in goede artikelen. Mijn bestelling werd keurig en netjes als brievenbuspakket bezorgd. Dank u wel hiervoor.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zeer tevreden

Fijne betrouwbare webshop

Fijne online winkel met mooie producten.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel fijn

Snelle verzending

Ik ben tevreden

Alles vlot geregeld

Helaas was er een broekje bij , waarvan de naad te kort gestikt was, dus zou eigelijk retour moeten Maar was niet duidelijk hoe dat miest!!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? 1 van de 6 beschadigd helaas

Niets op aan te merken.

Eenvoudig te bestellen, snelle levering.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed.

Goede communicatie

Artikel moest besteld worden bij leverancier en op juiste wijze meegedeeld.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Snelle levering van gewenste producten .

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Snel geleverd en netjes verpakt!

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp