Echt top service! Zondag besteld, woensdag al thuis aangekomen, hoe geweldig?? Wel te groot, maar is mijn eigen schuld lol. Ik bestel hier zeker nog eens!! Ook ruim aanbod, dus super!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Super! Te groot, maar eigen schuld hihi

Altijd goede ervaring

Prima en goed ontvangen

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Duidelijke website, snelle service

Duidelijke webshop, snelle service

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Helaas een miskoop

De slips voldoen niet aan mijn verwachtingen .de pijpjes zijn te hoog opgesneden , waardoor er urine uitlekt!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Kunnen geen 150 ml vocht opvangen

geweldige pasvorm !

zeer accurate correspondentie !

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? zeer goed

Mooi product

Tevreden

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit

Bestelling nog niet ontvangen

Op 29 augustus gedaan. Nu 8 september nog niets ontvangen. Gemaild en moet maar afwachten... Het ligt aan de post wordt gezegd. Staat als bezorgd maar heb dus niets. Service betekent in mijn ogen opnieuw de bestelling versturen en niet laten wachten.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Ik heb het nog niet eens

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Blij mee

Zeer tevreden!

Na de website te hebben bekeken was ik verbaasd over de mooie keuze's die er zijn. Ik had wel duidelijk een voorkeur voor een bh zonder beugels. Ook hierin waren mooie bh's te vinden. Ik had daarbij nog wel een vraag. Gebeld met het telefoonnummer wat ik op de site makkelijk kon vinden. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, mijn vraag kon duidelijk beantwoord worden zodat de keuze voor mij niet moeilijk was. Besteld en na 3 werkdagen mijn bestelling ontvangen. Alles was naar volle tevredenheid. Lingeriehuisonline krijgt van mij een 10!!

Alles goed afgehandeld

Alles goed afgehandeld.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Ik heb een hele fijne BH maat 85 H besteld. Juiste maat en zit dus perfect zonder dan mijn borsten zo massief lijken. Ik heb alleen de baleinen eruit gehaald. Die irriteren aan de zijkant.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel fijn

Hele goede ervaring

Prima product en snel geleverd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel goed.

Fijn bedrijf

Een paar kleine verbeterpunten voor de artikelen die ik recent bij u kocht. Het gaat om onderhemden van Johansen , de meeste stiksels zijn platte moderne stiksels behalve de zijnaden. Voor mij zou het een verbetering zijn als de zijnaden ook vervangen zouden worden door platte stiksels. Voor nabestellen na lage tijd zou het handig zijn om naast de merknaam Johansen aan de binnenkant ook de maat te vermelden. Verder niets dan lof voor dit ondergoed dat ik al jaren met veel genoegen draag .

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Top

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Snelle levering ruim aanbod

Snel en goed!

De actie na de bestelling is heel goed en snel. De BH's zijn van fantastische kwaliteit.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prachtig

Prima bh's, altijd goed

Ik heb al vaker hier bh's gekocht. Ze worden snel en goed geleverd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Goede snelle service

Zeer te vreden over gekochte bh's en de snelle levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zeer tevreden

Exact waar ik naar op zoek was!

Snelle aflevering, professioneel verpakt. Blije klant.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? zie boven

Fijne ervaring

Duidelijke website met goed aanbod van postoperatieve BH's. Producten worden netjes ingepakt en verzonden. Blije klant!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prima

Fijne service en vriendelijke mailtje als je iets hebt besteld

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed ontvangen.

Goed en op tijd geleverd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? 3xbh waarvan 1 slecht ritsje heeft.

Na goede oriëntatie en juiste maat een sport bh gekozen die fijn zit. Helaas maar 1 gekocht, had beter kunnen kiezen voor 2 stuks.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? 10

Alles was verzorgd en in orde

Het pakket is verzorgd geleverd, alles was correct.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Alles was in orde en verzorgd

Het artikel was prima van kwaliteit de betaling makkelijk en het was snel geleverd

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Westerpolder 5