Reactie van het bedrijf
Beste Mw. Ronse,
Dank u wel voor uw bericht en voor het delen van uw review. We begrijpen uw gevoel van onrechtvaardigheid en willen graag meer verduidelijking geven over ons standpunt.
Als webwinkel streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en doen we ons best om aan hun verwachtingen te voldoen. Het spijt ons zeer dat het retourneren van de BH's voor u als webwinkel ook als oneerlijk aanvoelt, vooral omdat we u tegen een gereduceerd tarief hebben voorzien van de door u gewenste producten. De verzendkosten naar België zijn voor ons ook hoog.
We willen benadrukken dat de hoogte van uw retourkosten afhankelijk was van de door u gekozen koeriersdienst. Deze kosten liggen buiten onze controle, maar we begrijpen dat dit voor u als klant een onverwachte en onplezierige ervaring kan zijn. Wel staat er een melding bovenaan iedere pagina op onze Belgische site dat de retourkosten hoger zijn. We zijn altijd bereid om naar feedback te luisteren en te kijken hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren.
We hopen oprecht dat de BH die u behoudt aan uw verwachtingen voldoet en dat deze bijdraagt aan uw herstel na de medische ingreep. Mocht u nog verdere vragen hebben of assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Met vriendelijke groet, Lingeriehuisonline.nl