Heel prettig

De BH welke ik besteld had zit heel prettig. Hierna wilde ik er gelijk nog een bestellen, maar toen bleek deze maat helaas niet meer voorradig te zijn. Dat is dan wel jammer.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zit heel fijn

Nergens kon ik mijn favoriete bh in het wit vinden, behalve bij jullie! Bijzonder fijn en nog eens snel geleverd ook

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prachtig

Was voortreffelijk

Ik kreeg mjjn producten snel en heel mooi verpakt. Goede service!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Bevallen prima

Een 10

Bestelling volgens afspraak geleverd!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima als verwacht

Ik heb goed advies gekregen

Fijn om iemand te spreken en daarom een goede keus kunnen maken

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Top, snelle service!

Heel blij met het bestelde. Zit prima!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Top

Uitgebreide collectie, voor ieder wat wils. Goede beschrijving van producten op de site, vriendelijke en deskundige hulp als je meer info nodig hebt. Vlotte bezorging (brievenbuspost), in een milieubewust pakje.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Heel tevreden mee

Het zit goed.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima in orde

Op tijd de juiste fijne bh's binnen, blij mee.

n.v.t.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? top

Erg goed

Goede ervaring en bij vragen altijd vriendelijke hulp.Afspraken worden goed nagekomen.

Snelle levering, uitstekende lingerie

Heb met mijn moeder vandaag alle ondergoed bekeken en de BH's gepast. Helaas wel enkele artikelen terug moeten sturen, omdat niet alles naar mijn moeders zin was, en dat gaat morgen op de post retour. Hoop dat het retour net zo snel en juist gaat als de levering. Misschien wel fijner als er een retouren bij de levering zat.

heel fijn

goed assortiment en supersnelle levering mooie producten ook mooi blijvend na intensief gebruik

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? top

een bh in het ziekenhuis gekocht , de zelfde dag een 2e bh besteld, de volgende dag geleverd, Top.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prima

Zeer tevreden!

Ruime keuze op de webshop.Bestelling en afhandeling verlopen soepel. De bestelde artikelen zijn netjes verpakt.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Netjes verpakt, verder niets op aan te merken

Geweldige service

Het is gemakkelijk te bestellen en ze zijn als je velt bereid mee te denken. Zo fijn!!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooi

Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede updates over beschikbaarheid en afspraken worden nagekomen. Super!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Ik was al bekend met het artikel, dus helemaal prima.

Goede communicatie en service

Mijn bestelling was niet in juiste kleur. Kreeg al binnen 2 dagen bericht met optie andere kleur of bestelling annuleren. Gekozen voor andere kleur, snelle reactie door gewijzigde factuur en daarop ook snel geleverd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooi

Prachtige bh, uitstekende pasvorm.

Ik zocht een prothese-bh. Best wel spannend of ik die zou kunnen dragen zonder dat je ziet dat ik een borst mis. De bestelde bh zit prachtig én blijft mooi zitten. Ik kan nu zonder zorgen mijn prachtige strapless feestjurk aan.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend

Goede kwaliteit Goede service! Erg prettig

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Uitstekend Erg mooi

Service top!!

Aanspreekbaarheid van Lingerieonline is goed, zeer vriendelijk en behulpzaam. Vele online bedrijven kunnen daar voorbeeld aannemen. Hartelijk dank. Ellie Renes PORTUGAL

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Kwaliteit top.

Goed, in zowel service als kwaliteit

Panty’s in grote maat besteld en ben heel erg tevreden over de pasvorm en de kwaliteit Ook was het bestelde pakket snel bezorgd

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit, fijne pasvorm

Hele snelle levering en netjes verpakt.

Nette levering,goed assortiment

Prima kwaliteit

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Snelle levering en goede service en kwaliteit.

Al meerdere malen bestelling geplaatst. Altijd snelle levering. Producten zijn van goede kwaliteit.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp