Vriendelijke hulptelefoondame

Nadat ik toch besloten heb om 1 vd 2 onderblouse terug te sturen en mijn thuishulp alle verpakkingsmateriaal weg gegooid had, ben ik vriendelijk geholpen door de dane ad telefoon hoe te handelen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Viel tegen ivm de korte ruglengte van de onderblouse Avet

Een hele tevreden klant!

Goede service, snelle levering,kortom kwaliteit!!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Een goed product!

Snelle levering,duidelijke website

De website is heel duidelijk en uitgebreid. Voor iedereen zit er wel wat bjj. Kwaliteit heel goex

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede pasvorm

Snelle levering, duidelijke website.

Als deze ervaring blijft dan heb ik een goed adres

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Tevreden

Goed assortiment en snelle bezorging

Lingeriehuisonline heeft een overzichtelijke website en een goede sortering. Bezorging was snel, zelfs rond de feestdagen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Fijn product en super snelle levering

Goede ervaring. Ik kom zeker terug!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Super fijn product

vlotte en nette aflevering van bestelde bh"s

Makkelijke website, snelle levering. Duidelijke info wat te doen als de BH niet goed zit. Keurig verpakt. Zeer tevreden

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prima

Al enkele jaren ben ik klant bij Lingeriehuisonline. De sortering is enorm, bestellingen worden vlot verwerkt. Past iets eens niet of moet er geruild, dan wordt ook dat vlot afgehandeld.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Naar verwachting

Prima! Kortom een aanrader!

Snelle levering. Goederen voldoen aan de verwachtingen. Mooie prijs-kwaliteit verhouding.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Top!

Gewoon goede kwaliteit, keurig verpakt en snel bezorgd

Ben zeer tevreden en heel blij met de site waar ik makkelijk mijn producten kan vinden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Vlotte en correcte levering.

Duidelijke website wat het zoeken makkelijk maakt.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prims

Dik voor elkaar!!

Alles prima in orde!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima!

Ondanks de feestdagen een snelle levering en zoals bekend met Conta een goede kwaliteit

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Goede en snelle levering van goede medische bh's die ik vaak draag. Ze zitten comfortabel en ik droeg ze eerst vanwege borstamputatie en nu draag ik ze 's nachts i.v.m. oedeem.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zie boven!

Body zit niet lekker

Ten eerste duurde het erg lang voor ik mijn bestelling had. De bestelde string body zit niet lekker en ik vind het materiaal ook niet echt van goede kwaliteit. Jammer.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Slechte kwaliteit

Zeer mooi product en snelle levering.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooi en naar wens

Fijne site, snelle levering, top dus!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Fijn, draag deze bh’s al jaren!

Zeer grote tevredenheid over de vlotte levering

Positief

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Perfect

Snelle levering en goede kwaliteit

Onlangs had ik boxershorts van Avet besteld. Zitten super fijn en ook nog in leuke kleuren en dessins. Vlotte service bij Lingeriehuisonline, dus heb er nog 6 bijbesteld.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit

Een heldere website, snelle bezorging en goede artikelen.

Perfecte afhandeling

Snelle verzending, goede info, pakket snel in de brievenbus. Ook een plus; een retouradres ingesloten.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Artikel was naar verwachting en bevalt goed.

Uitgebreide keuze.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit

Bestelling netjes en snel ontvangen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Ziet er netjes uit

Prachtige lingerie

Snel kunnen kiezen en dus niet lang hoeven zoeken. Prachtig materiaal en heerlijke pasvorm. Eigenlijk is dat altijd bij lovable en fijn dat jullie dit merk verkopen.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Precies zoals gehoopt en zit heerlijk.

Duidelijke site. Veel keus.

Door mijn dochter attent gemaakt op het Lingeriehuis. Zij was al klant. Ik nu ook. Lingeriehuis heeft oplossingen voor problemen, waar je als gezond mens liever niet aan denkt. Maar nu ben ik blij dat jullie er zijn! Goede oplossingen, grote keuze en redelijke prijzen. Bravo!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede kwaliteit en doeltreffend

Westerpolder 5

9035 VS Dronrijp