Binnen 1 dag geleverd.
Boxershorts van Avet besteld, 3 stuks. Mooie kleuren, leuke prints en ze zitten heerlijk! Vallen mooi over de billen en tot aan de navel, zodat je geen "deukjes" in je buik ziet.
Het was voor mij de eerste keer dat ik van deze website gebruik heb gemaakt door deze bestelling te plaatsen. De bestelling werd heel snel geleverd. In 1 woord amazing. Ik zou een ieder aanraden om hier een bestelling re plaatsen
Eindelijk heb ik de juiste beha gevonden, precies zoals ik dat wil, postoperatief als voor dagelijks gebruik. Na de 1e bestelling, gelijk maar in allerlei kleuren gekocht. Het is de prijs heel erg waard. Dank je wel Lingeriehuisonline.nl Echt Top!!
Ik woon niet in de buurt en bestel daarom online. De ene dag besteld en meestal de volgende dag of de dag erop, in huis. Wat wil je nog meer. Een keer had ik niet de goede maat en ook dat werd prima opgelost. Ik wil niet anders. Ga zo door!!!
Snel en goed
Perfecte. bH
Goede, snelle levering. Buiten verpakking prima. Aandachtspunt je dat het ondergoed zelf niet apart of per twee verpakt was. Iemand moet los ondergoed dus met de hand inpakken.
Juiste kleur, maat In de toekomst zal ik zeker nog, via jullie firma, bestellen. mvg Delputte
Snelle goede leverjng Keurig verpakt
Prima service komen afspraken na
Bh past prima en ondersteunt goed. Maatvoering is ook uitstekend.
Hartelijk dank voor uw bericht over de compressie bh welke u bij ons heeft aangeschaft. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop en nemen uw feedback serieus. Naast de vraag of u de omvangsmaat heeft opgemeten, willen we ook benadrukken dat het na een chirurgische ingreep normaal is dat er enige stuwing kan optreden. Dit kan ertoe leiden dat een compressiehemd tijdelijk afdrukken in de huid achterlaat, wat in veel gevallen onvermijdelijk is. Zodra het vocht is weggetrokken zal dit weer verdwijnen. Het is echter belangrijk dat het hemd niet insnijdt, omdat dit kan duiden op een onjuiste maat of pasvorm. Dan kan het zijn dat de bh te klein is. Mocht u twijfelen over de maat of pasvorm, dan kunt u de bh gerust retourneren. Het bedrag bij retournering zal binnen 2 werkdagen gecrediteerd worden. Uw comfort en herstel na de ingreep zijn voor ons van groot belang. Daarom staan we klaar om u te ondersteunen bij het vinden van een passende maat of alternatief. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere assistentie of met vragen over het retourproces. We hopen snel van u te horen en wensen u een voorspoedig herstel toe. Met vriendelijke groet, Team Lingeriehuisonline
Originele beoordeling
Het bestelde compressie hemd, vond ik veel te strak, met name het elastiek aan de bovenkant , striemen stond in mijn huid. Ik heb me gehouden aan de aanbevolen maatvoering
Prima passend ondergoed. Levering correct.
Deze online winkel is een prima alternatief om je lingerie te kopen. Als je telefonisch wat hulp wilt, wordt je vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Nog liever zou ik naar een 'stenen' winkel gaan, maar door omstandigheden is dat even nu niet haalbaar. Soms moet je wat lang wachten op een artikel.
Nvt
De communicatie is goed, mailtjes worden gelezen en snel beantwoord èn op geacteerd! Dus een positieve ervaring!
heel vlotte verwerking van bestelling, netjes verpakt, alle ruimte om te retourneren
Net bedrijf,kreeg mijn prachtige trui snel bezorgd in nette verpakking!
Gewoon 100% in orde.
Veel keus.
Toevallig op deze site gekomen. Groot aanb6id, goede duidelijke omschrijvingen. Keurig verpakt.
Het was jammer dat er 1 beha niet geleverd kon worden maar dat werd heel goed opgelost via een berichtje. Het door mij betaalde bedrag werd op mijn verzoek keurig op mijn rekening gestort. En de andere beha keurig verpakt verzonden.
Verder wel erg veel mail voor één bestelling
Goedemorge, Hartelijk dank voor het kenbaar maken van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat een van de onderbroeken niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We nemen kwaliteit en klanttevredenheid zeer serieus en het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop. We willen graag benadrukken dat we tot op heden geen melding van deze klacht hebben ontvangen. We betreuren het dat we niet eerder de gelegenheid hebben gehad om dit naar tevredenheid op te lossen. We staan klaar om dit probleem zo snel mogelijk voor u te verhelpen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij hopen op de kans om deze situatie correct te adresseren. Hartelijke groet, Lingeriehuisonline.nl
Westerpolder 5
9035 VS Dronrijp