Goede en ruime keus

Snelle verzending, indien voorradig de volgende dag in huis.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Een nadeel: betalen met creditcard leek niet te lukken (probeer opnieuw) waardoor ik opeens drie bevestigingen ontving. Maar dit werd na contact meteen en goed opgelost. Bestelling op tijd afgeleverd en wij super tevreden.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? +++++

Klantvriendelijk en correcte snelle levering.

Het telefonisch contact is altijd heel prettig en de opgegeven bestellingen worden correct en snel uitgevoerd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima

Bijzonder klantgericht met duidelijke snelle communicatie

Snelle reactie over goederen die niet meer geleverd konden worden met opties.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Mooie set, netjes aangegeven dat er helaas maar 1 set beschikbaar was van de twee bestelde. Snel geleverd.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Mooi!

Snel geleverd en precies wat ik wilde hebben

Ik ben genoodzaakt om een prothese BH te dragen Bij het Lingeriehuis kan je nog wel eens een bh scoren in de sale. Dat is erg fijn want ze prothese bh s worden wel heel erg duur.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Prima; alleen pasvorm niet helemaal correct

Fijne bh

Had een 85f besteld. Normaal 80f. Zat wel goed maar daar waar de 2 borsten samen komen toch klein bubbeltje uit cup. Heerlijk zacht materiaal met fijne brede bandjes

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Snelle levering, goede verpakking.

Verschillende lingeriezaken bezocht, maar nergens op voorraad en bestellen kon alleen bij verplichting om de geleverde body te kopen wel of niet de passende maat. Dat is toch te gek. Dus heel erg blij met de passende geleverde body. Zal snel nog een bestelling doen.

tevreden

mijn ervaring is, dat ik er blij mee ben het is fijn om goede lingerie te dragen .

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Wat is er mis met uitstekend

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zie boven

Goed en snel

Super snel binnen en zij weten wel het verschil tussen wit en off-white.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Netjes verpakt en snel thuis

Prima en snelle service.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Duidelijke site en goede manier om te bestellensnellelevering met tussen tijds eennup date over hoe ennwat

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed maar jammer genoeg niet de juiste maat besteld

Snel geleverd. Netjes gecommuniceerd hoe en wanneer hij bezorgd zou worden

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Vandaag besteld morgen in huis das is prima

Ben zeer tevreden over de bezorging en het artikel

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goed

Alles keurig afgehandeld optijd mijn geld terug alleen geen retour bon erbij zodoende kosten het mij 4,85 en dat was me niet bekend

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Goede pasvorm

Snel geleverd pasvorm goed

De voedingsbeha’s waren snel geleverd. Daarnaast zitten ze prima.

Vlot met de levering

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zeer tevreden

Prima en snelle service.

Ik had twee items besteld waarvan één niet leverbaar. Kreeg daarover een mail met mogelijk alternatief. Even gebeld of het op tijd binnen zou zijn voor mijn vakantie hetgeen werd bevestigd. Eén dag later al bezorgd, top!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Sloggi altijd prima

Snelle levering en kwalitatief zeer goede producten.

zeer tevreden

groot assortiment, redelijke prijzen, alles is netjes ingepakt en snel geleverd!

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? prima

Ik heb 3 beha’s gekocht, 1 ervan was er niet op voorraad, daar werd ik gelijk over geïnformeerd en kreeg keuzes over wat ik verder met de bestelling wilde. Ik wilde hem graag hebben en deze werd ook zeer snel afgeleverd, zelfs eerder dan ze gezegd hadden. Alles netjes verpakt en goed afgeleverd.

Mensen met ervaring

Bij telefonisch contact zeer goed advies gekregen.Op woensdag besteld en op vrijdag al in huis.

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? Zeer tevreden

Snelle levering. Netjes verpakt

Echt aan te raden! Prima geregeld

• Wat vindt u van uw ontvangen artikel(en)? N.v.t.

Helaas niet alles op voorraad, maar snelheid van levering en service uitstekend!

Alleen maar goede ervaringen

Westerpolder 5