Alles oké geregeld
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 689 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten melden consequent duidelijke communicatie, snelle doorlooptijden en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. De feedback benadrukt betrouwbaarheid bij meerdere bestellingen en vriendelijke service. Responsiviteit en duidelijke updates komen vaak terug. Over het algemeen zijn klanten tevreden over prijs-kwaliteit verhouding en eindresultaat.
Niks mis met mijn bestelling
2 February 2024
Jan
Stein
Aangezien we een snelle levering hadden gevraagd, ook nog contact gehad per mail. Dat verliep allemaal netjes en goed. Buttons ook keurig en van goede (normale) kwaliteit.
31 January 2024
Wilko
HAPS
Goede communicatie en netjes op tijd geleverd.
28 January 2024
Angela
Veldhoven
Snel een proefdruk ontvangen na insturen bestanden. En daarna binnen een week waren de buttons geleverd en in zien er perfect uit. Er mooi en ook nog eens niet extreem duur.
27 January 2024
Mark
Enschede
De buttons zien er prachtig uit. Dank jullie wel.
19 January 2024
Frans
Beek
Fijn contact en mooi product ontvangen. De magnneet buttons waren een succes op onze bijeenkomst.
15 January 2024
Kristel
Naarden
Meteen antwoord op mijn mail, bestelling paar dagen later al binnen en keurig gedrukt!
9 January 2024
Rachèl
Cadier en Keer
Bestelling geplaatst. En er wordt meteen actie ondernomen. Product binnen een week geleverd door kpn post.
9 January 2024
Jos
OIRSCHOT
Goed afgewerkt en zeer betaalbaar.
3 January 2024
Patrick
Emblem
Drukproef snel ontvangen met wat vragen over de kwaliteit van het ingestuurde bestand. Na akkoord werden de buttons binnen enkele dagen geleverd en zien er prima uit!
4 December 2023
Simone
UITHOORN
makkelijk onderling contact
23 November 2023
M.
Vorstenbosch
Veel zorg voor mijn bestelling om de buttons goed te drukken. Snelle en duidelijke communicatie. Fijne service!
20 November 2023
Angelo
AMSTERDAM
Alles prima
15 November 2023
AMMMI
Grubbenvorst
Ondanks de carnavalsdrukte binnen 3 werkdagen afgeleverd. Mooi op tijd! En de buttons zien er ook nog eens goed uit!
14 November 2023
Bram
Eindhoven
Tweede jaar op rij dat ik hier bestel. De lay-out van de vorige keer was nog bij hen voorhanden. Nieuwe bestelling was zo geplaatst én geleverd!
14 November 2023
Hans
Veghel
Snel, aardige mensen, goede kwaliteit
13 November 2023
Iris
Utrecht
De bevestigingsspeld zit vast aan de onderzijde (achterkant) waardoor de button of steeds terug valt als die opgespeld zit of op de kop opgespeld moet worden. Zonde..
Beveelt niet aan
1 November 2023
Bianca
Nieuwegein
Beste Bianca,
Wat vervelend om te lezen zeg! Dat is uiteraard helemaal niet zo als het hoort en deze klacht hebben we ook bijna nooit. Ik ga intern bij ons overleggen dat we hier beter op moeten letten, met name bij de 75mm speld buttons is dit inderdaad belangrijk.
Ik ga contact met je opnemen om een passende oplossing te bedenken. Je krijgt ofwel het gehele bedrag terug of we maken nieuwe, juiste buttons voor je, zoals het hoort!
Groet, team Buttonsbedrukken
Mooie buttons, snel geleverd en voor een goede prijs.
23 October 2023
Frans
Dordrecht
Prettige samenwerking, goede afstemming, snelle levering
17 October 2023
Maurice
Beneden-Leeuwen
Fijn dat het aantal buttons wat je moet afnemen niet beperkt is.
Jos
Mijdrecht
Zoals afgesproken gemaakt en geleverd! Prima service en mooie buttons! Hier zal ik de volgende keer weer bestellen.
Gijs
Alkmaar
De prijs kwaliteit en de service zijn goed. De levertijd vond ik wel wat lang, bijna 2 weken voor 18 buttons.
Gonnie
Rotterdam
Goede service, korte doorlooptijd, volgens afspraak
21 September 2023
Marjon
Purmerend
Fijn contact en mooi resultaat!
18 September 2023
Anoniem
N.v.t.
Website lag er even uit, maar werd meteen per e-mail en telefoon geholpen. Goede service, mooie buttons en zeer snel geleverd. Heel tevreden!
13 September 2023
Renate