Snelle reactie, vriendelijk , kwaliteit, mee denken, mooi product, foutloos afgeleverd. Bij anderen ook offerte gevraagd maar daar kwam de reactie dagen later . Dus contact opgenomen met Cas Klomp en die reageerde meteen , zelfs op vrijdagavond nog even via Whatsapp . Dat is nu echte betrokkenheid en service.
Ik heb al 2 bestellingen mogen plaatsen bij dit bedrijf en dit is ontzettend goed bevallen beide keren. De buttons zagen er goed uit, de communicatie liep soepel en de bestelling was gauw verwerkt en goed afgehandeld. Zeker een bedrijf waar ik vaker buttons ga bestellen!
Heel vriendelijk contact met Cas Klomp gehad. Werkt snel, goed en het resultaat is meer dan goed. Aanrader.
Via whatsapp steeds snel contact. Wij hadden voor een klant buttons nodig en binnen 2 dagen was dit geregeld. Erg prettige partij om zaken mee te doen!
Snelle en persoonlijke reactie op vragen en bestelling. Kwaliteit buttons en afdruk prima. Levering keurig volgens afspraak.
Goed en professioneel contact. Goed product met snelle levering.
Er is echt moeite gedaan om een snelle levering te bewerkstelligen, Prima.
fijn contact, goede kwaliteit, snel geleverd.
Snelle levering, goeie communicatie en mooie prijzen
Er is een zeer goede communicatie tussen dit bedrijf en de klant. Toen ik over een onderdeel niet zo tevreden was werd dit direct en kostenloos overgemaakt. Top!
Goed contact; fijn overleg en samenwerking + snelle reacties en levering.
Voor herhaling vatbaar
De buttons zijn geleverd zoals besteld en op tijd
Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik al heel snel de proefdruk. Na het akkoord daarop zijn de buttons heel snel gedrukt en binnen 1 dag lagen ze bij ons in de brievenbus. Het zijn mooie buttons van goede kwaliteit. Bovendien ben ik goed op de hoogte gehouden van waar in het proces de buttons waren en kreeg ik een persoonlijk mailtje dat ik ze in de brievenbus kon vinden. Dank.
direct contact, goede opvolging, levert volgens belofte
Kledingbuttons besteld met magneetjes, maar deze blijven niet goed zitten. De button valt al af als je beweegt. De bedrijfskleding is een katoenen, enkel-laags doktersjasje. Na de klacht, werd er aangeboden om de magneet kosteloos te vervangen met een veiligheidsspeld, óf om de kosten van de buttons terug te betalen. Ik vond het zeer prettig dat er een keuze werd aangeboden en dat er ook telefonisch (persoonlijk) contact was. De communicatie over het ontwerp en de verzending waren goed, het overleg over hoe de klacht op te lossen was nog beter.
Beste Elke, Hartelijk dank voor de feedback. Erg vervelend om te horen dat het product niet is zoals verwacht. Ik kom daarom graag met je in contact hoe dit het beste op te lossen. Wij zijn uiteraard niet service gericht om de service, maar omdat wij geloven in onze producten en het beste voor onze klanten willen. Wij balen hier uiteraard van. De kledingmagneet buttons komen eigenlijk enkel het best tot hun recht op dunne stof zoals t-shirts en overhemden. Minder geschikt zijn ze voor colbertjes, truien of dubbel gevoerde kledingstukken. Ook bij stoten of heftige bewegingen kunnen magneet buttons wat makkelijker loslaten. De reden dat wij niet voor sterkere magneten kiezen is omdat dat deze magneten van invloed zijn op pace makers en wij daarom wat behoudend zijn. Echter was deze informatie niet heel helder weergegeven op onze website, daarom heb ik dit nu getracht duidelijker te maken zodat men daarin een afweging kan maken. Daarnaast gaan we actief op zoek om toch naar iets stevigere kledingmagneten, om een dergelijke klacht te kunnen voorkomen. Om je tegemoet te komen kunnen we geheel kosteloos nieuwe buttons voor je maken in de speld variant of heb je recht op het terugkrijgen van je geld. Mocht je een ander idee hebben dan hoor ik dit ook graag. Vriendelijke groet, ButtonsBedrukken.nl
Originele beoordeling
Kledingbuttons besteld met magneetjes, maar deze blijven niet goed zitten. De button valt al af als je beweegt. De bedrijfskleding is een katoenen, enkel-laags doktersjasje. De magneet is dus gewoon waardeloos. Ook waren de helft van de plastic buttons al bekrast bij aankomst. De communicatie over het ontwerp en de verzending waren wel prima, maar je koopt natuurlijk een product en niet persé de service.
Goede service, doordat er nagebeld werd is t eindresultaat perfect geworden. Buttons zijn nostalgie voor velen, en mooie buttons worden doorlopend zichtbaar gedragen en dat is voor ons ideaal.
Goede en snelle service en reactie op mijn mails. Heel tevreden!
Goede klantenservice , Levertijd heel kort. Goed product.
Er was goed contact en het eindresultaat was erg mooi
Super snelle reply op mijn mails en fijn dat er suggesties werden gedaan wat betreft het ontwerp. De buttons waren binnen 2 dagen binnen en zien er super uit!
Super snelle service heel weer mooi afgeleverde buttons. Hier gaan we veel plezier van hebben.
Perfecte service verlening
Ze helpen je op een persoonlijke manier Ik had wat vragen omtrent aanlevering van mijn afbeelding. Prima advies en snelle en directe communicatie.
Zoals gezegd heel tevreden!