Vrij oké

De levertijd naar België mocht iets sneller

Snelle verzending! Vlug geregeld

De laatste bestelling was niet compleet na een belletje bleek dat verpakking beschadigd was geraakt en daarom niet geleverd maar volgende dag geleverd! Super service.

Bon services merci

Bon services

Makkelijk en snel

Prima en snel

Snel en voor goede prijs

Beste shop voor alle producten die smeren

Steeds top producten aan een lage prijs en supersnel geleverd.

Levering als afgesproken

Alles verlopen zoals voorzien en aangekondigd was.

Snel

Bestelling lag snel klaar en ik kon het gelijk ophalen. Prijs is goed !

snelle service

snelle levering goede kwaliteit

Goed, goede producten voor betaalbare prijzen, snelle levering.

Goeie producten, snelle levering

Ook wanneer hulp nodig is, helpen ze je goed en snel.

Geen klachten, ga hier vaker bestellen.

Geen klachten, ga hier vaker bestellen.

Snelle levering en eenvoudig bestellen

Vlot geleverd dankjewel

accuraat

goede info ivm "goederen niet in stock", verwaarloosbaar eigenlijk want na 3 dagen, ipv 1 dag, werden goederen netjes verpakt afgeleverd

Goed contact en juiste artikel

Makkelijk te bestellen en afrekenen. Had 1 dag later als gepland opgehaald bij buren. Door niet werkend track nr, het gehannis van een DHL koerier want die bleek het bij buren 2 huizen verder te hebben afgeleverd. Contact met Oliehandel gehad, die had juiste info van verzending en zo kon ik toch mijn bestelling terug halen. Verder is de webshop duidelijk met genoeg aanbod. Top!

Zeer snele levering

Snele levering

Oliehandel is ok. tevreden.

Levering ondermaats, 2 dagen te laat geleverd door DHL, geven een tijdslot van 8 tot 18 u en komen niet, dag er na terug een tijdslot van 8 u tot 18 u.Geef maar Bpost voor levering, steeds duidelijk uur en op tijd. .

10/10

Top Top Top

Alles is gedaan zoals het moet. Perfect

Alles is perfect gedaan

Razendsnel en correct geleverd.

Razendsnel en correct geleverd. Kwaliteit van de geleverde pomp is prima. Precies wat ik zocht.

Makkelijk bestellen; vlotte levering!

Hier word je vrolijk van!

Vlotte afhandeling. Levering zoals beloofd

Vlotte afhandeling. Levering zoals beloofd. Kwaliteit/prestatie van één van de bestelde producten kan na langer gebruik beoordeeld worden.

Snelle serivce

Begrip voor zakkelijk efficiëntie