prijs , kwaliteit , levering uitstekend
Gelieve om een levering datum door te sturen
Beste Michel, Bedankt voor uw bericht en onze excuses dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. We begrijpen dat dit erg vervelend is. Op dit moment ondervinden zendingen naar België helaas vertraging door de recente sluiting van een DHL-verwerkingslocatie. Dit zorgt ervoor dat pakketten soms langer onderweg zijn dan normaal, ook als ze op tijd door ons zijn verzonden. Neem alstublieft contact met ons op via [email protected] of telefonisch, dan kijken we direct voor u na waar uw pakket zich bevindt en geven we u de actuele leverstatus en verwachte bezorgdatum door. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Oliehandel.nl
De bestelling is prima verlopen, Vanaf de bestelling tot aan de bezorging. Snel en zonder zorgen. Pakket was prima ingepakt en gevuld tegen beschadigingen.
Zoals altijd de bestelling snel en keurig ontvangen!
Bestelling gedaan op 16/06/2025 tot op heden nog steeds niks ontvangen.
Beste Walter, Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling van 16 juni nog niet heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor – dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. We staan voor snelle en betrouwbare service, en vinden het erg belangrijk dat uw bestelling op tijd aankomt. Neem daarom gerust contact met ons op via [email protected] of bel ons direct. We kijken dan meteen met u mee en lossen het zo snel mogelijk voor u op. Met vriendelijke groet, Team Oliehandel.nl
Nadat onze Peugeot een nieuwe distributieriem had gekregen begon hij onwijs veel olie te verbruiken. Na het een aantal keer 'gewoon' bij de autodealer te hebben gekocht, wat best duur was, toch maar eens online geshopt. We kwamen uit bij Oliehandel.nl met scherpe prijzen en snelle en goede levering. Hopelijk kunnen we even vooruit met de 5 liter olie, maar daarna komen we zeker terug!
Top producten voor lage prijs en snel geleverd
Handig en overzichtelijk site, en de levertijd was ook erg snel!
Vertraging levering maar eind goed als goed
Beste Yves, Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor de vervelende ervaring. We begrijpen volledig dat het frustrerend is om zolang te moeten wachten zonder duidelijkheid over de levering. Dit is absoluut niet de service die wij onze klanten willen bieden. Helaas hebben we op dit moment te maken met aanzienlijke vertragingen in België, mede door de recente sluiting van een DHL-verwerkingslocatie. Dit heeft impact op zendingen, ook wanneer we alles correct aanleveren. We willen dit graag verder voor u uitzoeken en oplossen. Neem gerust contact met ons op via [email protected] of bel ons direct – dan kijken we samen naar de beste oplossing. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Met vriendelijke groet, Team Oliehandel.nl
Originele beoordeling
Verzending is een klucht, track&trace aanmaken via DHL, status blijft onveranderd. Na contact blijkt dat pakket niet met DHL verzonden werd maar met de post. Na een week nog niets ontvangen. Dit is buitengewoon straf en uitzonderlijk van de post. Ik denk dat de problemen bij de afzender zit en niet bij de post of DHL. Hier kan ik niets anders dan ontevreden mee zijn
Snelle verzending Duidelijke communicatie Scherpe prijzen Altijd een leuk schrijfboekje extra bij een bestelling Enkel ontbreekt voor mij op reguliere basis een kortingscode zoals vroeger op bv remreiniger en zo... Dan zou ik wellicht nog veel meer bestellen
Levering volgende dag beloven ze, dus olie van tractor afgelaten in de hoop volgende dag aan het maaien te kunnen gaan want net 5 liter te kort. Na een week nog niets gezien. Ondertussen elders olie moeten kopen. Geld terug gevraagd: geen reactie. Er was wel een melding van verzending op dag van bestelling, maar DHL melde "adres onjuist/onbekend, we vragen instructies aan leverancier". Koerier vermoedelijk te lui om langs te komen, nogal gehad. Adres is overduidelijk en juist. Geen tweede aanbieding. Ook de leverancier (Oliehandel) vertikte het om iets te ondernemen, geen reactie op mijn mail. Wat een trieste ervaring, had ik daar maar niet besteld!
Beste Raf, Bedankt voor uw bericht. We vinden het ontzettend vervelend om te horen hoe uw bestelling is verlopen. Onze oprechte excuses voor het ongemak en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. We willen u graag laten weten dat we uw bestelling wél op de dag van ontvangst direct hebben verzonden, zoals beloofd. Helaas is het daarna bij de bezorging misgegaan. Volgens DHL was het adres “onjuist of onbekend”, wat soms helaas ook bij correcte adressen voorkomt als de chauffeur het niet goed weet te vinden of de afleverpoging om andere redenen niet voltooid is. Uiteraard begrijpen wij dat dit voor u grote gevolgen had, zeker als u erop had gerekend om de olie de volgende dag te gebruiken. Ook spijt het ons zeer dat u geen reactie van ons heeft ontvangen op uw eerdere contactverzoek – dat hoort niet en nemen wij serieus. Wij hebben flink gezochte en het is helaas gebleken dat uw mail in onze spambox is beland. We willen dit alsnog goed voor u afronden. Neem alstublieft opnieuw contact met ons op via [email protected] of telefonisch. We zorgen dat u direct geholpen wordt, en indien gewenst zorgen we voor een passende oplossing. Nogmaals onze excuses voor deze teleurstellende ervaring. Met vriendelijke groet, Team Oliehandel.nl
Olie voor mijn KTM besteld snel geleverd en klantvriendelijk , snelle respons op vragen.
Snelle levering goede service.
heel snelle levering en steeds correct
Gewoon een prima leverancier.
Overzichtelijke website, duidelijke sortering, goede prijzen, correcte bevestiging met t&t gegevens, vlotte levering.
Ik heb de ervaring met oliehandel als zeer prettig ervaren vanwege de goede website en dezeer snelle levering.
Veel soorten olie op voorraad, ook voor klassiekers. Zeer redelijk geprijsd en snel in huis.
Snelle levering. Goed verpakt. Duidelijke omschrijving van producten. Aanrader!
Heb Shell Gadus S3 V220C 2 ver besteld. Prima ver voor een schappelijke prijs..!
Zoals gewoonlijk weer een snelle levering van onze order, Top!
prima website, snelle levering, gunstige prijs
Na +/- een week nog geen olie gezien !!!! Oliehandel.nl heeft klaarheid gebracht, waarvoor dank ! DHL is de trage schakel !!!
Beste Gustaaf, Bedankt voor uw beoordeling. We begrijpen dat het erg vervelend is dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet de service die wij onze klanten willen bieden. Volgens onze gegevens heeft u de bestelling op 8 juni geplaatst en hebben wij deze op 10 juni verzonden. Helaas lijkt het erop dat uw pakket momenteel vertraging heeft bij DHL, waar wij helaas geen directe controle over hebben. We gaan hier echter direct voor u achteraan en zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt. U mag ons in dit soort gevallen altijd bellen of mailen, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. We helpen u graag verder. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Het team van Oliehandel.nl
Originele beoordeling
Na +/- een week nog geen olie gezien !!!!
Op beloofde tijd geleverd, goed verpakt, gewoon alles ok!