Bestellen en snel leveren top

Korte levertijd en netjes verpakt aangekomen

Mooi op tijd geleverd

Keurig verpakt en mooi op tijd geleverd! Ik bestel mijn vloeistoffen voortaan bij oliehandel.nl

Goed snel top

GOEDE SERVICE OOK ALS ER IETS MISGAAT

zie boven

Door jullie betrouwbaarheid loopt het gesmeerd!

Via app contact gelegd, door jullie juiste vragen kwam ik tot een goed product. Ook niet gekeken wat het bij een ander kost, gewoon door het contact wat er geweest is de order geplaatst. Zo werkt het!

snelle en goede afhandeling van bestelling

prima en snelle levering van de geplaatste bestelling

Niets op aan te merken.

Ik bestel en jullie leveren. Service vriendelijk en behulpzaam.

Doen wat ze beloven.

Ik had snel olie nodig voor mijn boot. En voor 15 uur besteld. Volgende dag netjes bezorgd.

10 op 10

snel!! Goed verpakt, artikel conform bestelling. Prijs correct. Zeer tevreden klant.

Veel keuze

Zoals elke keer weer een service die je verwacht. Niets op aan te merken.

Goede en snelle service

Bestelling geplaatst en na anderhalf uur al kunnen ophalen bovendien goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Aantal keren al wat besteld,Prima service

Helemaal goed

Snel geleverd en prijs was ook goed.

Heel goede en snelle levering.

Goede levering, zoals altijd.

Altijd goede ervaringen

Snel geleverd, verpakking kan beter

Snel geleverd, goede prijs. Alleen verpakking van het oliefilter was behoorlijk beschadigd.

Prima producten, zeer snelle levering

Website zeer klantvriendelijk Goede prijzen Zeer snelle levering Prima bedrijf Zeer aan te bevelen

Prima zoals altijd eigenlijk

Oliehandel is perfect. Makkelijk en snel bestellen en supersnel verzonden, alleen dat DHL wordt steeds slechter. Daarom een ster minder maar eigenlijk komt dat door DHL

Gebeld voor welke olie er in mijn oldtimer moet en hebben heel goed advies gegeven toppie. Een aanrader dus!!!!!!!!

afspraak van levering moet beter

de trac en trees met DHL is niet zicht baar

Zeer goed.

Correct en snel geleverd. Top.

Top afhandeling van mijn bestelling.

Snelle levering. Goede service Goede informatie over levering Goede prijs kwaliteit verhouding.

Hoede prijs en snelle levering

Prima webshop waar je precies kan zien of het op.voorraad is en hoeveel de voorraad is

Na een telefoontje, hebben ze super geholpen

Olie was tijdelijk niet leverbaar in grote verpakking. Na overleg hebben ze het voor hetzelfde geld keurig verstuurd in kleinere flessen. Super mee gedacht!

Snel en goed

Prima geleverd.