Volgens afspraak alles perfect

Een goede snelle levering

De verzending was niet zo snel, dat kwam door het oliefilter die was niet op voorraad En de website lag er af en toe eruit

snelle en correcte levering

Snelle levering en veel keuzemogelijkheden

Prompt, vriendelijk en bereikbaar.

Een ruim assortiment met vele specialiteiten. Snel geleverd en een retourwens wordt vlot en vriendelijk afgehandeld.

Altijd goed, en de beste service!

We helpdesk helpt je altijd

zeer snelle levering

prima bedrijf

Snel ontvangen en goed verpakt.

Slechte levering

Levering volgende werkdag, speciaal een mail gestuurd echt dringend nodig, Levering was 4 dagen later toch spijtig als dit wordt beloofd

Snelle verzending van.producten

Goede ervaring

Aankoop en afhandeling op jullie portal dik in orde.

Mooie prijzen

Producten zoals omschreven

Levertijd was niet top, omdat één product blijkbaar niet voorradig was ging de hele bestelling 1,5 week duren. Bovendien ook nog storing in systeem DHL waardoor aflevering op DHL servicepunt niet aan mij gemeld werd. En toen had ik twee weken later mijn beste in huis…

Betrouwbare leverancier

Bestel hier vaker, en altijd goed gegaan. Onlangs 1 product dat niet tijdig geleverd is, maar communicatie hierover gewoon goed. Fijn bedrijf, dat doet wat je verwacht van een bedrijf!

Alles duidelijk te vinden en bestellen.

Zeer goede service

Snel en.precies

snelle levering en een goede prijs !

Niks meer aan doen .

Correct

Altijd een snelle levering en duidelijke site

Prima service!

Scherpe prijzen en snel Verzonden.

terrible - Klantnummer: OLHBEO335579

DHL heeft mijn bestelling niet afgeleverd en blijkbaar hebben ze het teruggebracht naar Brussel, 50 km van mij vandaan. Ik ga het niet zo ver van mij afhalen en ik wil mijn bestelling terug.

Prima spul optijd geleverd

Remreiniger een prima schoonmaak middel voor kit resten

Groot assortiment en snelle levering!

Kwaliteitsproducten in een breed assortiment. Altijd netjes verpakt en snel geleverd!

Snelle levering ruime assortiment.

Makkelijke web-site levering mooi geregeld mooie producten. Niet altijd de goedkoopste, maar service is ook veel waard.

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello