'Vlug, vlot en netjes '

heel goed

Goede snelle levering

Altijd prima in orde

heel goed

wij wachten nog op de levering

nog niet geleverd

2 jerrycans 20L gekocht. Snel verzonden en geleverd, goed verpakt en prima prijs-kwaliteit verhouding. Enige nadeel; ik kon er maar 2 tegelijk bestellen.

Ruim aanbod. Duidelijke site en goede communicatie naar klant.

Perfect.

Zeer snelle levering aan heel lage prijzen.

Top, snelle levering!

Gewoon zialsls het hoort

Bestel hier wel wat vaker. En altijd goede ervaringen. Klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk. Zowel met het versturen als met het afhalen goede ervaringen. En prijstechnisch zeer tevreden. Gewoon goed net en eerlijk bedrijf.

Goed geholpen

Goede uitleg en neemt de tijd voor de vraag die je hebt

Besteld en binnen 24 uur geleverd!

Prudukt goed ontvangen!

duidelijke website, goede prijzen en vlotte levering.

Snel, helder en betaalbaar. Ik kom hier terug.

Very good service

Fast shipping, perfect service.

Overzichtelijke site, groot aanbod, goede prijs, snelle levering.

snel en correct

snel en correct

Goede olie voor gunstige prijs

Als altijd gebruik ik de castrol 10W40 Power RS 4T motorolie. Deze bestel ik vaak in 2-voud in 4lt cans met benodigde oliefilters. Echter werd aflevering 2x uitgesteld, pas na contact bleek Castrol door de oliecrisis geen aflevering doet dus helaas geen 4lt cans beschikbaar, maar omdat ze wel nog de 1lt flessen beschikbaar hadden heb ik deze alsnog ter compensatie gekregen. Top geregeld.

Besteld einde van de dag en de volgende dag àlles binnen, klinkt normaal maar is het helaas niet altijd

Betrouwbaar

Snel en correct.

Ee zat levertijd op de olie maar binnen een paar weken netjes verzonden. Prima op de hoogte gehouden. Fijn dat je hier de olie en de filter kan bestellen.

Website werkt goed, Levering volgens afspraak.

Producten worden goed omschreven

Goede prijs kwaliteit verhouding en verzending

Zeer goede prijs , kwaliteit verhouding. Ruime keuze ook olie filters wat erg fijn is om alles in een te bestellen. Zoekfunctie werkt soms niet goed, zoek je mineraal olie vind je een aantal soorten en hebben ze niet wat je zoekt, maar zoek je uiteindelijk op merk en type komt er ineens wel de mineraal olie tevoorschijn wat je zoekt. Dus soms heen en weer zoeken via google wat een beetje omslachtig is, maar gevonden wat ik nodig had.

korrekte en vlotte service

Producten zijn praktisch met een redelijke prijs

Alles netjes en op tijd geleverd

Communicatie goed, en op tijd afgeleverd.

Prima bedrijf.

Concurrerende prijzen en snelle verzending. Tevens groot assortiment.

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello