Olie besteld en netjes geregeld om de olie af tehalen.

prima geregeld

Netjes te woord gestaan en prima geregeld.

bij Oliehandel.nl de speciale olie voor het differentieel van mijn klassieke Peugeot gevonden.

In het differentieel van oude Peugeot's t/m type 404 hoort een speciale plantaardige olie vanwege het bronzen kroonwiel/wormwiel. Deze olie is steeds moeilijker te vinden, gelukkig heeft Eurol een type olie die daarvoor geschikt is, Eurol Racing 1 Ricinus. Deze olie heeft Oliehandel.nl op voorraad, via de website besteld en de volgende dag ter plaatse opgehaald in Twello waar het klaar lag.

Prima op tijd en op het adres

Prima verzorgd snelle levering

Zeer goede communicatie, zeer snelle levering (vandaag bestellen en morgen geleverd), product is zeer professioneel ingepakt. Kortom, een aanrader.

Good price! Fast shipping

Good price! Fast shipping

Prima geregeld.

Prima geregeld, snel in huis!

Besteld en binnen twee dagen in huis.

Ik voel me thuis bij u

Prijzen dik in orde . Correcte afhandeling bijvoorbeeld als u een besteld en betaald produkt niet beschikbaar hebt . Ruim assortiment . Alles A kwaliteit . Snel en keurig verzonden en geleverd . Ik zie het volgende ongemak door de vingers . Kenteken invoer zou direct moeten leiden naar TOTAL motorolie voor mijn CITROEN C 5 2008 hydra active 3 . Dat werkt niet , met een beetje geluk staat het produkt helemaal onderaan in de rij . TOTAL QUARTS INEO …. Stond als “ niet op voorraad later wel op voorraad . Besteld en betaald Bleek niet leverbaar . Blokkeren van de betaling moet toch kunnen ….. Prima afgehandeld met QUARTS 9000 ..

Goede service en snelle bezorging.

Mail gestuurd met een vraag over levering. Direct antwoord en belofte waargemaakt. Goede prijzen.

Correct en snel

Topkwaliteit/ uitstekend verpakking/ snelle levering

Topkwaliteit voor topprijs

gewoon goed

Gewoon goed

Jullie zijn goet

Jullie zijn goed en niet et duur

5 sterren zegt meer dan genoeg

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Amazing

Product op nalevering, maar toch snel gekomen.

Hetgeen ik bestelde, was niet voorradig. Daarvan kreeg ik keurig bericht. Uiteindelijk maakte het niet veel uit voor de leveringstijd, die was nog steeds supersnel!

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Goeie zaak, lekker veel keus voor een redelijke prijs.

Als olie-specialist bij Shell koop ik privé ook Shell producten omdat ik bekend ben met de selectie en de kwaliteit. Oliehandel.nl heeft precies wat ik zoek en ook nog voor een goede prijs. Altijd alles snel in huis.

Een zeer goede ervaring

De bestelling de track en trace en de aflevering verliep geolied. Ik ben zeer tevreden.

Altijd netjes op tijd geleverd

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Nijverheidsstraat 9