Laden reviews...
921 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk snelle levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Veel reacties vermelden duidelijke informatie en betrouwbare service. Een paar opmerkingen gaan over voorraadupdates en af en toe vertragingen, maar de algehele ervaring blijft positief. De feedback laat tevredenheid zien wat betreft snelle verzending, redelijke prijzen en behulpzaam personeel.
Zeer tevreden! Ze helpen je persoonlijk en zijn ontzettend flexibel. Ik was op vakantie en wilde de levering iets later laten plaatsvinden. Dit was geen enkel probleem en werd makkelijk en snel geregeld. Juist dat persoonlijke contact en het meedenken vind ik een groot pluspunt. Daarin zijn ze echt sterk. Zeker een aanrader!
Symen-Sjoerd
Sneek
Bestelling werd direct klaargemaakt. Toen ik er nog een extra aan wou toevoegen, werd het pakket teruggeroepen en werd de bestelling aangepast, om extra verzendkosten te vermijden. Alles werd de dag erop geleverd. Dank hiervoor!
Miel
Gentbrugge
Alles verliep heel correct en heel behulpzaam.
Petra
Lokeren
Steeds correct en goed verpakt verzonden en op de beloofde tijd geleverd. Alle top merken!
Eddy
Ekeren
Snelle levering voor een goede prijs.
Patrick
Ijmuiden
Dag nadien geleverd en correcte prijs!
Dominique
HULDENBERG
Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen
9 August 2026
Harrie
uitweg
prima prijs en snelle levering
peter
Rijen
Mijn bestelling werd snel geleverd. Ik heb bestelde produkt elders niet goedkoper kunnen vinden.
Franck
Harderwijk
bestelling ok levertijd ok klein minpuntje levering gewoon afgezet aan de voorkant terwijl de werkplaats achter de woning is bereikbaar mat vrachtwagen
Caelen
As
Dank u voor de snelle en correcte levering.
Ronny
Dudzele (Brugge)
Snelle leveren
Stefan
Apeldoorn
Het was een ervaring om zaken te doen en vooral de snelle levering ……TOP
Jackie
Lanaken
Een oliefilter was niet binnen, en men heeft mij daarover verwittigd. Ik kon mijn mening melden, en dit werd opgevolgd.
ANDRE
Precies wat we zochten
5 August 2026
Evert
Stad aan 't Haringvliet
Hele snelle levering, ik ben super tevreden.
4 August 2026
Supersnelle levering en bezorging
3 August 2026
René
Naaldwijk
produckt prima snelle verzending en snel bezorgd
3 August 2026
Henk
Haps
Hele goede service, goed geholpen, naar zoek van een carterpansluitring. Snelle bezorging van de bestellingen.
2 August 2026
Juvenal
Almere
Problemen met levering zeer correct opgelost.
2 August 2026
Dino
Gent
Richard
Spijkenisse
duidelijke afspraken
Walter
Riemst
Oliehandel heeft een ruim assortiment en heb vaker een bestelling geplaatst, nu duurde het verzenden veel langer dan ik gewend ben. Hopelijk is het een incident, ga er zeker weer bestellen.
Arthur
Leusden