Zeer goede service

Ik had gevraagd welke versnellingsbak olie ik het beste voor mijn motor nodig heb. Dus heb ik gebeld. De telefoon werd snel opgenomen, tegenwoordig is dat vaak wel anders. Ik kreeg een zeer behulpzame dame aan de lijn die dat ging informeren bij de betreffende vakman. 2 uur later werd ik met een advies terug gebeld. Helemaal top, neemt mijn vraag serieus, geeft niet zomaar een antwoord en houdt zich aan de afspraak. Ik ben helemaal blij. Groetjes, Roland

Besteld -> geleverd -> no problem!

Simpel , makkelijk en goed!

nwtjes snel correct.ga zo door

Niet genoeg informatie over de producten.

Snelle levering en goede prijs

Meer dan goed!

Meer dan Goed!

Snelle vlotte en correcte levering

Betrouwbare levering voor een concurrerende prijs. ( denk ik )

Betrouwbare levering voor een concurrerende prijs. ( denk ik ) Al jaren koop ik hier mijn olie voor de boot. De levering verloopt altijd als voorspelt. Bedankt.

Voordelig + geolied huisbezorgd!

Zocht TTX= benzinemix voor de 2 takt Sparta-mets, een fiets met hulpmotor via trekkoord, populair in de jaren 80. Bij fietsenwinkels is deze 2 taktmix van Eurol bijna niet meer te vinden. Maar Oliehandel heeft hem gelukkig nog wel, en ook nog voordelig geprijsd. Via een vlot bestel-en betaalproces werd al binnen 2 dagen mijn pakketje met 3 flesjes aangekondigd thuisbezorgd via DHL.

Donders Meui

Had mien castrol besteld veur min skakel. Goede bezurging an suppe bin gekreeng

Goede prijzen, snelle en complete levering!

Goede prijzen, snelle en complete levering!

Alles aangekomen zoals besteld.

Misschien wel iets meer pijlen op de verpakking of dozen plakken wat boven of onder is. Ook misschien een stikker dat de verpakking fragiel is. Ik had laatst een olie filter met een deuk in. Mvg Alex.

Zeer snelle levering

Goede communicatie en levering indien in voorraad d+1 anders d+2

Prima snelle levering goeie prijs

Prima snelle levering goeie prijs

Makkelijk gebruik van website

Eenvoudig om het juiste product te vinden en een zeer snelle levering

ZOALS VERWACHT, WEER TOP.

Eenvoudige bestelprocedure, snelle correcte afhandeling, goede verpakking, heldere communicatie m.b.t. de voortgang en snelle levering. Er valt niets meer te wensen. Ga zo vooral fijn door.

Vlot en behulpzaam

Waren zeer behulpzaam tijdens mijn order en het product is zeer spoedig gearriveerd.

prima prijs

prima prijs, echter de levering was niet na 1 dag maar na 2 dagen.

Snel en correct

goede bereikbaarheid

Goede ervaring

Perfect geregeld weer

Makkelijk bestellen, snel geleverd en voor een nette prijs. Groot voordeel is dat ze nu ook steeds meer filters (ook voor motorfietsen) op voorraad hebben dus nog meer gemak. Ik kan wel zeggen dat ik inmiddels een vaste klant ben en dat ook blijf.

Snelle levering goede prijzen

Snel en goed

Correct

De juiste bij gevonden en snelle sevice

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello