prijs/kwaliteit en verzending zijn top!

Snelle levering van de goederen. Prijs is ook in orde!

Heel snel besteld en geleverd

Prima service!

Makkelijk bestellen en vlotte levering.

Altijd..ben il tevreden...

2 dagen te laat...maar normal voir dit Olie.

Zeer goede

Snel binnen en mooie prijzen

Geweldig duidelijke website met duidelijk smeeradvies en evt alternatief zeer snelle levering volgens afspraak

Altijd goed en de prijzen ook

Op de site staat”op voorraad “ toch niet leverbaar

Ik had dringend producten nodig Op de site staat op voorraad maar nadat ik de bestelling geplaatst had waren de producten plotseling niet meer direct leverbaar En dat was niet zo fijn

3 woorden: Duidelijk, Correct, Snel.

3 woorden: Duidelijk, Correct, Snel.

Fijne service

Gebeld voor advies om mijn machines te smeren. De mederwerkers hebben uitgebreid meegedacht en verschillende opties voorgelegd en uiteindelijk met een duidelijk advies gekomen. Ik noem dat vakmanschap.

Snelle, goede en correcte levering. Goed produkt

Goed produkt zoals voorgesteld

Snel, goed en fijn geprijsd

Prima site om alles snel te vinden, ruime keuze. Had ook nog een vraag en werd prima geadviseerd. Bestelling de volgende dag in huis. Koop er zeker ook een volgende keer.

Top ervaring wat niet beter kan

Mijn prive bestellen was niet aangekomen maar ze namen snel contact op om opnieuw te verzenden. Gewoon super in hun communicatie. En hoe fijn om te zien hoe ze ook met onze club omgaan “VAG Junks VZW” om onze leden te helpen. Super ervaring en niets op aan te merken.

Snelle levering keurig verpakt. Scherpe prijs.

Zeker aanrader.

Top Service

Snelle verzending

Doen wat ze beloven.

Vaker al iets besteld. Als het effe niet op voorraad is word je keurig geinformeerd. Precies zo moet het werken. Prijzen zijn goed.

Geleverd wat ik besteld heb

Ik had 2 verschillende olie besteld. Een email gekregen dat 1 vd olie later geleverd word. Alles binnen een week in huis.

Overzichtelijke website en goede product omschrijving

Tot nu toe zijn mijn ervaringen met Oliehandel positief. Zelfs toen ik een klein foutje ontdekte in de factuur/website werd het zeer snel beantwoord en ook opgelost. Super tevreden

prima!

het juiste product en snelle levering

Prima spul, prima prijs, prima verzending. Geen HG, maar doet wel wat het belooft

zie titel

Super snel geleverd. TOP.

Snelle afwerking van bestelling..

super, bestelling geplaats uurtje later opgehaald, vriedelijke mensen

super, bestelling geplaats uurtje later opgehaald, vriedelijke mensen

Snel je spullen.

Even een belltje of het op voorraad is en dezelfde dag op kunnen halen. Vriendelijk personeel

Uitstekend!

Wat ik ook bestel voor verschillende motorfietsen van klassiek tot modern, het is altijd supersnel geleverd voor een redelijke prijs.

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello