Snel geleverd bestel er nu altijd

Alles perfect.

Wat valt er te zeggen .... Bijna alles van olie zit in de shop en wordt snel en goed verpakt verzonden. Alleen tricot poetslappen heb ik elders gekocht omdat ze hier nogal duur zijn maar ik begrijp dat dat de core-business niet is dus geen probleem.

Zeer snelle en correcte levering.

Makkelijke site om je product te vinden en te bestellen.

Makkelijk en snel geleverd

Bestellen ging gemakkelijk en de levering was sneller dan verwacht Top dus

Zo als altijd keurig op tijd

Snelle levering.

Duidelijk en goed

Suoer

Rien a redire

snelle en goede levering

snelle en goede levering

Snelle levering en goede service

Snel geleverd aan schappelijke prijs

Zeer klant vriendelijk

Een prettig contact wat er op gericht is om de wensen van de klant maximaal te vervullen.

Snelle levering .zo moet get

Mijn 1ste bestelling bij oliehandel was meteen top zoals het zou moeten.bij elke firma. Betalen.versturen en snel ontvangen Een aanrader

Snel en wel !

Uitstekend!

Ruime keus in olie en prijzen, snelle levering en echt concurrerende prijzen!

geen

sorry maar ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, ik woon in st truiden en mijn bestelling is in OUDSBERGEN bij DHL dus b nog geen beoordeling van mij Vriendelijke groetjes

goede prijs en snel geleverd

Trechter gekocht voor olievat. Na makkelijk besteld is de trechter snel en keurig verpakt geleverd. Betrouwbaar bedrijf.

Weten zelf niet eens wanneer ze leveren.

Tot 3 maal een mail gehad van bestelling vandaag niet verzonden, dan weer wel, toen weer niet. Beetje amateuristisch. Producten dik onder het stof , spuitbus kettingspray lek. Ben normaal niet zo van de enquêtes en reviews. Maar nu vraagt men er zelf om.

Bestelling na 50+ dagen geleverd

Op 1 mei besteld (1-2 dagen levertijd) Na ruim 2 weken mail dat leverdatum 28 juni zou worden Uiteindelijk op 24 juni geleverd, voorafgegaan door meerdere mailtjes. - bestelling is afgeleverd aan DHL - bestelling wordt bezorgd door DHL - oh nee toch niet - oh ja, zekomen er aan - sorry het wordt niet vrijdag maar maandag En uiteindelijk werd het zaterdag. Maar de prijzen blijven mooi en als het wordt afgeleverd ziet het er ook netjes uit!

Producten snel geleverd

Goede communicatie. Snel geleverd. Aanrader.

Zeer goed.

Zeer goed.

Gewoon top!

Ruim assortiment en snelle levering.

goede prijs, kwaliteit en verzending!!!

als boven beschreven

Duidelijke communicatie. Snel geleverd . Scherp geprijsd

Super snelle levering!!!!!!

Ik raad het iedereen aan

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello