Vlotte levering

Snelle afhandeling van bestellingen.

Weerbarstige website, maar snelle levering en prima producten

Website bezocht en geprobeerd Shell Advance motorolie te bestellen. Zou op voorraad zijn, maar bij daadwerkelijk bestellen liep alles vast. Vervolgens Eurol motorolie besteld en dat ging wel goed.

Alles loopt gesmeerd:-)

Je kunt gemakkelijk vinden wat je nodig hebt, tegen een aangename investering.

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering.

Goede klantenservice

Pakket was tijdens het bezorgen beschadigd en daardoor niet afgeleverd. Dit is snel goed opgelost door de klantenservice.

Vlotte bestellin

Het gevraagde produkt is steeds correct

goed geprijsd

snelle levering goede prijzen goede service

Levert zoals afgesproken op tijd en een product dat veel goedkoper is als op andere plaatsen

Snelle goede levering, goede prijs

Snel besteld, goed ingepakt en dat alles voor een prima prijs

goede omschrijving goede ingepakt goede levering

goede omschrijving goede ingepakt goede levering

Goede prijs en service

Goede prijs en service

Me bestelling geplaatst, en ontvangen op de aangegeven dag.

SNEL ANTWOORD PERFECT

SNELLE LEVERING

Snel en goed verpakt geleverd

Bestel hier altijd en gaat altijd goed en regelmatig een kleine attentie erbij cadeau

Doen wat ze beloven

Mijn bestelling is uitstekend verzorgd.

Mijn bestelling was prima verzorgd. Bestellen ging makkelijk, kon snel vinden wat ik nodig had. Order aangemaakt en de volgende dag op zaterdag vroeg in de middag afgeleverd.

Snel en correcte levering

Goede communicatie met een product die niet voorradig was. Ontzettend snel geleverd. Concurrentieel geprijsd. Top! Een aanrader!

Service zoals het hoort te zijn.

Service zoals het hoort te zijn. TOP firma!

Scherpe prijs levert snel

Ruim assortiment, levert snel en scherpe prijs. Ook altijd degelijk verpakt

Helemaal top weer

Mooie website, makkelijk bestellen, goeie prijs en vlot geleverd. Helemaal zoals het hoort naar mijn beleving.

Uitstekende service

Eerste keer iets besteld, alles volgens afspraak verlopen . Netjes op tijd geleverd zonder verzendkosten, super .

Vlotte communicatie en levering

Olie + filter besteld. Filter was niet voorradig (was zichtbaar tijdens bestelling) => werd op de hoogte gebracht en de levering zelf werd maar met 1 dag uitgesteld.

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello