Vlotte levering

Vlotte levering. Product ok.

Doen zoals afgesproken

Alles zoals afgesproken , correcte afhandeling en tussentijdse info

Betrouwbaar, oplossingsgericht

Op website stond dat artikel in voorraad was en derhalve besteld. Bleek bij afronding dat maar gedeelte in voorraad was en dus in afwachting van rest werd artikel nog niet gestuurd. Telefonisch contact gehad en toen heeft oliehandel in gedeeltes opgestuurd en best gedaan dat ik toch nog op tijd (gedeelte van) bestelling ontvang. Dag later al overigens de rest ontvangen.

goede samenwerking

Snelle en goede levering, alles goed verpakt

Snel en goed

Goede commumnicatie.

Goede communicatie

Goed advies,snelle verzending !

Goed advies & snelle verzending !

Zo zouden alle webwinkels moeten zijn

Het is erg fijn om zonder gedoe je product geleverd te krijgen. In mijn geval kon niet de gehele bestelling geleverd worden. Ik werd daarover gelijk geïnformeerd. Uiteindelijk kwam de bestelling een dag later daardoor. Dat is wat mij betreft geen probleem. Ik vind de communicatie belangerijk en heb daardoor geen problemen met eventuele vertraging.

Te lange levertijd

Te lange levertijd alhoewel dat op uw site staat dat de olie in voorraad is

Perfect inorde

Top direct levering zeker nog bestellen bij Julie en met kraantje bij top !!!

Top !

Perfecte en snelle verzending !

Kwaliteitsolie ,aantrekkelijke prijs ,snel geleverd ! Altijd goede ervaring gehad met dit bedrijf .

OK

Snel verzenden

Betrouwbaar bedrijf

Goederen snel verzonden. Zeer goed klantencontact. Ik koop en zal blijven kopen vanwege de zeer goede kwaliteit.

Snel geleverd makkelijk besteld

Kijk zo hoort het klik bestel en snel binnen super mannen bedankt

ruime keuze voor speciale vetten en oliën

ruime keuze voor speciale vetten en oliën

Chapeau

Levering was iets vertraagd, echter werd ik daarover duidelijk geïnformeerd.

Goede prijs, snel bezorging

Helemaal TOP!

Snelle levering, geen gedoe en goede producten!!

Alle mogelijke smeermiddelen leverbaar

Al jaren koop ik mijn smeermiddelen bij Oliehandel. Veel keus, verschillende merken en redelijke prijzen. Ook snel bezorgd. Wel relatief hoge bezorgkosten, maar gratis bestaat natuurlijk niet.

Supersnel geleverd

helemaal goed.