snel en goed

snel geleverd en goede informatie

Prima en snelle afhandeling van de bestelling.

Duidelijke communicatie betreft voortgang van de bestelling. Kortom tevreden met deze webshop.

Prima leverancier

Goede website, klantenservice goed bereikbaar voor vragen.

Helemaal goed

Duidelijk communicatie, prima verpakt lage prijs.

Levering te laat

Op de site staat volgende dag leveren, maar de dag erna geen onderdelen terwijl deze toen nodig waren. dus klant moeten bellen dat auto een dag later klaar was.

Snelle levering en product is zoals afgebeeld.

Beter kan niet misschien als het gratis zou zijn...

Harley D oil en chain oil voor een prijs nul en gratis bezorgd beter kan toch niet.

Prima service en prijs/kwaliteit

Goed en correct geholpen, Vooral zo doorgaan

He geen ik besteld heb werd zeer snel verstuurd en is van zeer goede kwaliteit !

Onacceptabel

Week geleden CVT olie besteld, door de vervoerder DHL beschadigd, levering vertraagd. Heb toevallig op de DHL track deze misser ontdekt.Begrip hiervoor. Zou Oliehandel sieren hierover de klant te informeren wanneer levering wél geschied. Communicatie is dus bij Oliehandel het pijnpunt, leer hiervan, ben nu gedupeerd met onuitgevoerde werkzaamheden die verdere planning in de weg staan. Volgende keer maar andere leverancier?

Alles 100% in orde!

Snel en goedkoop!

X

X

top

snelle levering goede prijs

Grote keuze,goede prijzen. En perfect geleverd.

Snelle levering voor schappelijke prijzen

Alles netjes geleverd voor schappelijke prijzen

Redelijke prijzen, goede service

Redelijke prijzen, goede service. Zie nog graag Balistol in de collectie:)

Producten op rijd ontvangen. En de goede service.

Ruime assortiment, niet te duur.

Naam zegt het al

Toptent, ik bestel hier al jaren mijn olie. Een makkelijke manier om het autorijden leuk en betaalbaar te houden!

Goede kwaliteit, snelle levering en goede prijs

Goede kwaliteit, snelle levering en goede prijs

Zeer snelle levering toppie

Omdat ow20 olie zeer duur is Zijn jullie met deze olie zeer goedkoop

Het is niet de eerste keer dat ik smeermiddelen voor mijn voertuigen bij hen koop. De keuze is uitgebreid en de prijzen zijn correct. Zelfs in een drukken periode verloopt de levering volgens plan. Een aanrader!

Zeer correcte prijs en vlotte service!

Heel gemakkelijk om te bestellen en dag nadien geleverd aan de beste prijzen die je vind op het internet.

Goede producten voor een nette prijs en snelle levering

TOP

Top producten - Snelle bezorging. Doen wat ze beloven.

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello