prima verlopen

super snel geleverd, kan niet beter ga zo door

Bestelling en afleveren verloopt voorspoedig

Top!! Bestelling en afleveren verloopt voorspoedig

snelle levering en goed verpakt

altijd goed verzorgt en snelle service. Ga zo door.

alles absoluut naar verwachting.

alles absoluut naar verwachting.

Correct

Betrouwbaar!

Loopt gesmeerd

Gewoon weg super

Eenvoudig netjes en op tijd geleverd . Top

Netjes geleverd

Goed en duidelijk alles te vinden,en snelle levering.

Prima produkten en service

Prima service, prijs en snelle levering

Als ik voor 12 uur besteld gebeurd het dat het de volgende dag word gelevert Dat is super snel

Perfect, geen enkele opmerking, BRAVO

Vanaf de aanbieding op het net tot de aflevering was alles volgens belofte, en dat doet plezier. Ben tevreden en zal zeker de firma aanraden en uiteraard zelf nog verdere bestellingen plaatsen.

Geoliede bestelling en levering

Heerlijk als ik een product zoals motorolie voor de auto zo eenvoudig en snel kan bestellen. Vorige keer ook gebruik gemaakt van telefonische hulp en daar was ik al goed over te spreken. #datlooptgesmeerd is geen loze kreet.

Voordelig en snel geleverd

Snel geleverd, goede prijs

Top !

Makkelijk zoeken. Goede prijzen. Snel geleverd !

Juiste product met de snelst mogelijke levering.

Juiste product met de snelst mogelijke levering.

Groot assortiment en snel geleverd

Groot assortiment en snel geleverd

Betrouwbaar en goede service.

Betrouwbaar en goede service. Behulpzaam personeel. Webshop kan wel een update gebruiken. Voorbeeld terug bladeren gaat erg lastig waardoor je vaak weer opnieuw voertuig gegevens moet selecteren. Daarnaast valt mij de laadsnelheid op dat deze flink vertraagd. Verder valt mij op dat als je een voertuig selecteert je wel de diverse oliën ziet staan maar de daar bij behorende oliefilters blijven uit.

Snel geleverd.

Producten snel geleverd.

Altijd goed en snel geleverd

Word altijd snel geleverd. En als er iets niet op voorraad is , word je goed geïnformeerd van de status van het product.

Scherpe prijs ,supersnel geleverd

Bestellen en leveren ,een dag ,knap hoor

Alles kwam maar de levering was langer dan verwacht.

De oliën waren makelijk om te kiezen met de suggesties van de website voor je auto, de foto's op de web waren exact hetzelfde als de oliën zelf. Mijn bestelling kwam in 2 delen, de tweede kwam in 3 werkdagen en de eerste in een. De motorolie was bijna 1 jaar oud van de maak datum, maar de rem olie (dot 3) was gefabriceerd een paar weken voordat die naar mij was verzonden. Maar in het algemeen, goeie service.

Groot assortiment en snelle levering.

Goede ervaring met assortiment en snelle afhandeling. Aanrader.

super

Mijn bestelling was snel geleverd top

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello