Zoals gewenst

Snelle levering, goedkoper dan in de meeste winkels

Altijd top !

Altijd de gevraagde goederen op een correcte manier geleverd !

Goedkoop

Snelle levering en goedkoop

Na bestelling artikel, na twee dagen geen verzending. Tijdens telefoongesprek bleek het artikel door omstandigheden bij de fabrikant voorlopig niet geleverd te worden door de fabrikant. Direct is er een vervangend product verstuurd.

10/10

Altijd goed en snel in huis

De juiste kennis over filters

De juiste kennis over filters. Als er een betere versie beschikbaar is van een filter neemt men even contact op voor overleg. In ons geval een buitenfilter voor de dieselpomp waarbij de nieuwe versie beter doorstroomt en ook vocht uit de diesel haalt. Goede tip en uitstekende service.

10/10

Altijd snel en goeie info

Bestel al vele jaren bij oliehandel, altijd goede producten op tijd geleverd. Prijs technisch ook oké.

snelle bezorging nette prijs goed service

nalevering snel en keurig verzorgd

ik vond mijn specifieke motorolie met de nodige uitleg. Voelt aangenaam

Veel keuze met voldoende uitleg Een goede FAQ Fijne website

Mooi gamma,snel geleverd en goeie prijzen

Mooi gamma,snel geleverd en goeie prijzen

Helemaal geweldig

Had wat spullen waar onder vetspuit besteld die het niet goed deed. S avonds een mail gestuurd de andere morgen voor 9 uur werd ik gebeld. Na tips het een en ander geprobeerd maar werkte nog niet goed. S avond weer mail gestuurd en weer voor 9 uur gebeld. Ze zouden het intern overleggen. Kreeg een half uur later een bericht dat ze een nieuwe opsturen en dan gelijk met een patroon er in. Volgende dag al binnen. Dus super services Mijn dank daar voor.

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello