Betrouwbaar en snelle levering

Positief

top

Altijd alles in orde , snelle levering.

Uitstekende producten, goede info en perfect geleverd!

top

al meerdere keren gekocht en nu toch maar een account aangemaakt . goed en snel geleverd met dhl. daar kun je van op aan

vlotte levering, redelijke prijzen en verzendkosten, betrouwbaar

5 liter olie 0W20 besteld . Oliehandel.nl bleek de goedkoopste. Levering ging snel.

Zeer tevreden over prijs en levering

Goede prijs-kwaliteit, snelle levering!

Topservice!

Snelle en correcte levering

Prima levering en precies wat ik verwachtte

Gewoon goed....

Goede Prijs,en correct,snel ontvangen.....

Vlot besteld zonder gezeur

zoals het hoort!top

gewoon super blij met oliehandel.nl

mijn ervaring met oliehandel.nl zijn goed, ze leveren netjes en op tijd.het gevraagde product al is soms ff goed zoeken op de website, maar een telefoontje helpt vaak . dus ik ben super blij met oliehandel.nl

Persoonlijke service

Omdat de levering niet in voorraad was werd er nog even nagebeld of dit een probleem was, geweldig meedenkers.

Prima geleverd

Bestelling snel geleverd

ik ben zeer tevreden

mooie nagekomen afspraken denkt mee

In mijn geval afgehaald in Twello.

Grandioze webshop

Al vaker producten besteld en altijd zeer duidelijk en snel geleverd. Ik koop nergens anders

Prima ervaring met oliehandel.

Zoals als beloofd vandaag besteld morgen in huis. Is echt waar had 5 liter olie besteld. Goed ingepakt en op afgesproken tijd geleverd.

snelle levering voor correcte prijs, top

zeer goed, alles perfect

Fijne webwinkel

Zeer snelle levering.

Wederom perfect verlopen

In de loop der jaren al meermaals besteld bij oliehandel.nl. Duidelijke website met ruim assortiment en scherpe prijzen. Levering is snel en producten worden goed verpakt geleverd.

Had octaan boosters bestel mooien prijzen en snel geleverd

Goede service snelle levering

***

Toppertje!

Goed produkt! Snel geleverd! Dankjewel!

Snelle en correcte levering.

Nog niet getest, maar deze olie werd aangeraden door de verkoper van mijn tuinfrees.

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello