Uitstekende service

Aardige personeel.

Bestelling snel geleverd

Bestelling conform belofte snel geleverd

Correct uitgevoerd

Correct uitgevoerd

Snel en goed afgehandeld.

100% OK

Loopt daar gesmeerd

Aardige mensen.met kennis/verstand van de produkte , goed assortiment,, fijn geholpen

Prima, vlotte levering.

Prima, vlotte levering.

Zeer snelle en correcte levering.

Zeer snelle en correcte levering.

bestellen, betalen en bezorgen pakket (scherpe prijs) dik voor elkaar.

Mijn ervaring met Oliehandel beschrijf ik als heel goed. De levering van de bestelling werd weliswaar vertraagd, waarvan ik over de duur van de vertraging niet op de hoogte werd gehouden. Na een telefoontje met een vriendelijke medewerker, was levering 2 dagen later een feit. Vertraging zou zijn veroorzaakt zijn door de leverancier van het bestelde produkt.

Vlotte afhandeling

Gemakkelijke en vlotte afhandeling van de aankoop

Net na 15.00 uur besteld en gelukkig toch nog de volgende dag in huis

Snelle levering en keurig alteratie aangeboden gekregen.

Bestelde hoeveelheid niet op voorraad. Telefonisch een keurige upgrade voor dezelfde prijs aangeboden gekregen en geleverd. Prima service!

Snelle levering tegen een marktconforme prijs

Duidelijk assortiment Normale prijs Snel geleverd

Gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Alles OK

Zéér goede ervaring!

Ik heb echt goede ervaring met Oliehandel, de door mij bestelde lsd olie was niet voorradig, een vriendelijke dame belde me en bood een alternatief aan, was ook goedkoper, het geld werd direct terug gestort en de olie had ik daags erna in huis. Chapeau!!

Goede snelle service

Snel en betrouwbaar!

In al die jaren dat ik olie en aanverwante artikelen bestel doe ik dat bij de Oliehandel. De levering is altijd snel. De levering is ook alijd correct. Het enge wat ik miste was een Goodie. De notitieblokjes zijn erg handig. Ook de sticker op mijn Kliko staat stoer. En de pen om mee te schrijven komen vast de volgende keer met de bestelling mee. Groet Ronie

Snelle service en goede prijs

Rapide et juste

Snel geleverd.

Goede prijs.

Super service

Snelle service goede afhandeling uiterst tevreden. Zou er weer bestellen één volgende keer.

zeer vlug geleverd

Perfect!

Oliehandel was quasi de enige firma waar ik de gewenste olie voor mijn houtkliever (shell Tellus S2 MX 22) als particulier kon bestellen. De levering verliep vlekkeloos.

Snel en voordelig

Alleen advies via WhatsApp liet even op zich wachten, maar voor de rest top!

Goed en snel geholpen.

Nijverheidsstraat 9