Goeie site, snelle levering

Goeie site, snelle levering

Goed verpakt en snel bezorgd. Prijs is scherp

alleen op verkeerde plaats geleverd

Snelle en soepele afhandeling

Ik kon mijn bestelling overdag ophalen, ik stond binnen 5 minuten weer buiten met bestelling. Dus ik heb niks te klagen. Alleen de openingstijden zijn wat krap, als ik zelf tot 5 uur moet werken is tot 5 uur open net te krap om na het werk nog een bestelling op te halen.

Snelle reactie, goed geregeld

prima service

Materiaal was in back order, het duurde wat langer dan afgesproken. Informatie uitwisseling hierover was goed. Uiteindelijk de producten gekregen voor een schappelijke prijs.

Fijn zaken mee doen !

Is fijn bedrijf om zaken mee te doen. En kom je er niet uit, zijn ze bereid om mee te denken. Ook snelle levering. Kortom, ga zo door !

gewoon bestellen , ontvangen , klaar !

Bestelpagina mag iets makkelijker Link naar leveranciers bestel pagina is handig

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Goede communicatie en makkelijk bestellen en snel geleverd.

Prima.

Werkt prima hier.

Bestelde artikelen waren even niet leverbaar, na telefoontje gelijk over gezet na wel leverbaar artikel en volgende dag al geleverd. Top

Primz

Snelle en korrekte levering

Voordelig makkelijk en snel

Super beste prijzen en snelle levering

Super beste prijzen en snelle levering Niks negatiefs op te zeggen

Snelle bezorging, oplossendgericht meedenken

Toen de transmissieolie voor mijn BMW K1100 tijdelijk niet leverbaar was (is), kon in overleg zeer snel een oplossing worden gevonden.

Excellent

Quick and super delivery.

Snel & Goed

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Ook werd ik via de mail keurig op de hoogte gehouden hoe de levering zou plaatsvinden.

Perfekt

Bestelde olie konden ze op dat moment niet leveren ............ geven ze een belletje of ze een alternatief mogen leveren ........met texst en uitleg Dit nog nooit mee gemaakt.................suuuuuuuuupper service Perfect gewoon

Snel en zoals op site aangegeven

Goede produkten , prima website, nette prijzen, snelle levering

Ik bestel regelmatig en ik ben tevreden over de dienst

Snelle en goede levering

Olie voor een redelijke prijs

Nette firma voor veel soorten olie voor een redelijke prijs. Afhalen binnen kantooruren is ook geen probleem. Ga zo door. Misschien is Ballistol aan uw assortiment toe te voegen?

snelle levering en goed resultaat

Probleemloos door de herkeuring

Makkelijk, snel en goede prijs

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello