Oliehandel heeft onmiddelijk gereageerd op mijn reactie

Olie handel heeft onmiddelijk gereageerd en zal contact opnemen met DHL over de veel te trage levering

Toujours commande correcte et livraison rapide

Les commandes sont toujours correcte et rapide

Keurig op tijd geleverd

Geleverd zoals aangegeven

Goede service en snelle levering

Snelle levering Op de aangegeven plek neergezet.

Snelle en correcte levering op de gewenste datum

Snelle en correcte levering op de gewenste datum

Ik heb gekregen wat ik heb besteld

Ik heb gekregen wat ik heb besteld. Helemaal goed dus!

Volgende dag al in huis!

Dit was inderdaad een snelle levering, s’middags bestellen en volgende dag in huis. Ook mooi geleverd binnen het opgegeven tijdsbestek.

Netjes en snel

Keurige service

Helemaal top!

Bestelling werd na telefonisch contact helemaal op maat aangepast en volledig goed en snel afgehandeld. Zeer tevreden klant

super

kwaliteit en snelle levering

Goede en snelle service voor een prima prijs

De oliespecificatie van de 1 liter verpakking week iets af van die van de 5 liter. Verder prima.

Goed bereikbaar. Correct en snel geholpen en gemaild. Smetje : de 1 liter verpakking bleek van veel ouder datum waardoor een iets andere specificatie.

Nog niks ontvangen

Al 2 dagen wacht ik hier op mijn pakketje. Via tracé en trak, steeds de melding, levering verhinderd!!!!!! Voddeventen die van DHL!!!!

Zeer goede website en snelle levering

Positief

Snelle levering volgens afspraak...top

beetje late levering ik zat er op te wachten

voor de rest oke was netjes verpakt

Veel keuze en heel snel geleverd

Goedkoper dan bij reguliere zaak en snelle levering

Heb nu al een aantal keren olie besteld. Goede en snelle levering. En veel goekoper dan bij de reguliere zaken. Ik bestel mijn olie hier voortaan stukken goedkoper. En altijd keurige leveringen dus doe ik er mijn voordeel mee.

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd ik ga zeker nog een keer bij oliehandel bestellen

Lekker snel, zoals gemeld en verwacht. Top!

Oliehandel: 100% ok. Wat dan wel frustreert is dat je om de review te maken verplicht bent om een verhaal te maken. Wat je niet wil heb gewoon 2 liter olie besteld en dat kwam zoals beloofd. Waarom dan deze kweling om het te gaan toelichten, wat een gedoe weer. Dus mijn waardering voor Kiyoh een 4, en Oliehandel een 10.

Het was prettig zaken doen

Prima kwaliteit goede prijs

Nijverheidsstraat 9