Snelle en correcte levering

Goed produkt met een snelle service.

Ruime sortering. Goede prijs. Snel geleverd!

Goede afhandeling retour en telefonisch cotact

Ik had het verkeerde besteld en meteen ochtend erna opgebeld. Kreeg snel iemand aan de lijn, meggy geloof ik, vriendelijke vrouw en ze vertelde me dat ik het pakketje gewoon moest weigeren. Alles incl verzendingskosten terug gekregen, dus dat is heel netjes. Puntje van kritiek; de zoekfunctie zou beter moeten werken. De artikelen zouden trefwoorden moeten bevatten en als je dan iets zoekt bv. 20w60, dat je dan ook enkel 20w60 krijgt. Ik zocht naar sae 30 en kreeg van alles. Ook in de filter opties erlangs staat dan “olie mineraal” , “minerale olie” “single grade” etc, maw dezelfde betekenis maar anders geschreven. Dan moet je dus alsnog meerdere aanvinken.

Correct en snel

Meer moet het niet zijn snel en correct voor een aanvaardbare prijs.

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling

Superservice

Duidelijk voorstelling,snel besteld en snel geleverd

Perfect advies/kwaliteit/prijs/bezorging

Elke keer weer de goede ervaring.

Voortreffelijk

Gewoon goed. Maar wel meer aandacht aan duurzaamheid besteden. De plastic fillers in de doos kunnen echt niet meer!

Superde luxe

Mega snel

Website vinden, zoeken, bestellen en dan ophalen, perfect geregeld.

En is toegankelijk voor particulieren.

Prima service en snelle levering

Netjes en snel het bestelde in huis, prijs kwaliteit verhouding prima in balans. Top

Snelle en correcte levering, top!!!

Snelle en correcte levering

Snelle levering.

Snel en prima prijs.

Zeer snel geleverd en tegen een goede prijs.

Makkelijk bestellen en daarna opgehaald in Twello. Goede producten en super service.

super

Snelle levering en lage prijs.

Normaal supper maar nu minder

Dit keer was het wat minder, Bestel via internet, alles ok, niks geen melding, betaal en vervolgens een melding dat het niet leverbaar is en levertijd. En het andere meebestelde wordt ook niet geleverd Uiteindelijk wel, maar tig weken later Werd er niet blij van. Advies, pas de site aan. Wel of niet leverbaar met verwachte levertijd

Goede olie tegen een schappelijke prijs.

Snel geleverd, goed verpakt.

Netjes afgehandeld, ik kom zeker weer terug!

Nadat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik direct de bevestiging. De levering van de prima olie was de volgende dag al. Oliehandel staat voor wat ze beloven!

Livraison rapide

Facilité de commande

Gewoon niks op aan te merken

Snel simpel overzichtelijk Prijs super!!!

Snel reageren

Net zo goed als met oliewereld

Allebei uit Twello toch? Wel onhandig dat ik voor de motoren en auto verschillende webshop moet gebruiken. De hulp voor de oliefilter uit te zoeken is erg handig

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello