Helemaal TOP !! *****

Een zeer duidelijke website met een goede zoek functie. Ook snelle verzending en Oliehandel.nl verpakt de artikelen ook altijd zeer goed:)! Mijn ervaring is, dat de andere ( zelfs de duurdere ) aanbieders dit helaas niet zo zorgvuldig doen. Waardoor er soms lekkages ontstaan met alle gevolgen van dien. Eric

simpel , snel en correct

Eerste maal iets besteld , snel en correct afgehandeld en geleverd . zal niet de laatste keer zijn , zeer tevreden .

Snelle bezorging.

Snelle levering concurrerende prijzen

snel en goed

beter kan niet

Echt dik in orde!

Snel en correct!

Top! snel en goed

Net te laat voor 3 uur volgende dag binnen(bestelde 4 uur) naja dan maar een extra dagje wachten

altijd snelle levering en de juiste produkten

Was een gratis fles Dasty met een kortingscode die ik gemist had. Is later toch nog toegevoegd!

Top snel geleverd

Snel geleverd..en super producten

Geweldige service en snelle levering

Enig misverstand , Als zakelijk account hebbende , bleek dat ik toch een particuliere prijs te hebben betaald...

Precies wat je nodig hebt

Snelle service en prima keuze aan artelen.

top

besteld snel ontvangen goed verpakt

Netjes geleverd

Netjes geleverd, wel een dag later dan aangegeven. Wel door oliehandel.nl vooraf gemeld.

Goede service!

Goede, vlotte service.

Snel en correcte levering

snel en correcte levering.

Wederom super

Voordelig adres voor Kroon oil producten. En snel geleverd.

Goede prijzen en snelle levering.

Goede prijzen en snelle en betrouwbare levering met DHL. Kan het bedijf aanbevelen.

snel en voordelig

snel in huis voor een concurerende prijs. Zeer tevreden!!!!

Snel, goed verpakt. En dit iedere keer weer. Prima.

Probleemloos en snel.

Snel en accuraat

De bestelling en de aflevering geschieden op de meest snelle wijze

correct bedrijf

na inschrijving als zakelijke klant volgde snel een controle van uit het bedrijf, de levering van het product was bijna even snel

Snel besteld en afgehaald

Snel en makkelijk bestellen in de webshop en ook snel af kunnen halen . Ideaal en tegen gunstige prijs.

Goede,snelle service

Goede, snelle levering.

Zeer snel geleverd voor een mooie prijd

Veel waar voor je geld!

Snel geleverd, deskundig advies, prima prijzen.

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello