Perfect.

Hallo, Over DHL,zijn wij niet te vreden, DHL staat op de lijst als slechtste bedrijf. Woensdag zou het gebracht worden, toen een Donderdag,ook niet, toen een Vrijdag, en dat gebeurde ook. Maar daar kunnen jullie niets aan doen. Het was perfect verpakt, en nog bedankt , voor het bloknootje. Groetjes J.van.Zetten

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering, schappelijke prijzen. Motor heeft inmiddels zijn verversingsbeurtje alweer gehad.

Geweldige snelle levering

Top, snel en perfect produkt

Bedankt voor de correcte en snelle levering

Goed en makkelijk, correcte afhandeling

Alles zeer goed verlopen.

Dik tevreden vd service.

Excellent

Zeer snelle levering, correcte producten Zeer goede communicatie Gewoon top

Veel keuze en makkelijk bestellen

Groot aanbod Eenvoudig bestellen

Besteld en gekregen. Zoals het hoort

Prima. Makkelijke site. Extra info ivm niet thuis zijn staat netjes op de doos zodat het neergezet kan worden door de bezorger..

prima service

bestelling geplaatst voor 5 liter olie, echter maar 4 liter gekregen. Met 1 telefoontje werd dit hersteld, kreeg zelfs 3 liter extra zonder meerkosten. Zeer klantvriendelijk.

Makkelijk bestelproces goed product

Het bestelproces is makkelijk en het product snel en goed verpakt geleverd. Helemaal tevreden met bedrijf en product

Snelle levering, makkelijk bestellen op kenteken, zeker voor herhaling vatbaar.

corecte zaak

bestelling duidelijk en goed bezorgt top

Snelle levering, goede prijzen, alles wat je mag verwachten.

Goed en snel

Duidelijke website makkelijk dat je kunt zien welke olie voor jou voertuig geschikt is 1 nadeel dat ik wel vond dat je niet kunt selecteren op prijs per liter

Altijd stipt en snel geleverd !

Zelfs aan kleine bestellingen wordt evenveel belang gehecht!

Topper, best kvalitijd product en super super snelle levering

Ik wil bedanken tweede keer aan Hele Team Oliehandel! Voor beste kvalitijd product van producer fabrikant! En nog dat na overschrijving betaling ik kreeg het Motor oil Castrol na tweede dag thuis! Das echter echter leukste gevoeling. Van harten bedankt

Duidelijke informatie over levertijd.

Duidelijke comminicatie over langere levertijd.

Niet vlot

Het pinksterweekend zat er wel tussen maar op 03/06 bestellen en op 008/06 nog geen melding gekregen van DHL vind ik toch wel lang. Ik hoop dat ik mijn bestelling deze week nog ga krijgen.

Olie is goed, ……….

Olie besteld en voor de 3e maal gaat het mis bij het bezorgen. Wederom 4 dagen moeten wachten op mijn bestelling. Stap aub over op een andere logistieke partner.

goede service

Ik had Total motorolie besteld ( 5ltr )en nog wat andere artikelen . Op de site stond 1- 2 werkdagen levertijd . Na een week maar eens een mailtje gestuurd en kreeg bericht terug dat de levertijd onbekend was . De 1 ltr flessen waren wel op voorraad dus hebben ze deze opgestuurd voor de prijs van de 5 ltr verpakking . De volgende dag had ik de bestelling in huis .Prima service dus . Ik vind het alleen jammer dat Oliehandel niet meer zo goedkoop is met de motorolie . Ik koop nu dus ook regelmatig bij andere bedrijven als het prijsverschil te groot is .

Beter kan niet

alles altijd goed

Snelle bezorging

Altijd snelle bezorging.

Snelle levering goede prijs

Snel geleverd en goede prijs ivm andere

Dit bedrijf loopt gesmeerd

Snel makkelijk en op tijd

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello