Hele snelle levering. Bestel al jaren hier mijn speciale dpf olie van castrol. Prijs kwaliteit verhouding perfect!!!

Super service

Een bedrijf beoordelen als alles vlekkeloos gaat is makkelijk.. Wat ik veel interessanter vind is wat gebeurd er wanneer iets misgaat. In mijn bestelling is er 2 keer iets mis gegaan. 1 olie kan was open gegaan tijdens vervoer niet hun schuld maar er werd zo vlot en vriendelijk op gereageerd opgelost. De oplossing was zelfs nog meer dan alleen oh u krijgt wel een nieuw kannetje nee er werd echt mee geleefd he vervelend we gaan u helpen. Uit eindelijk ik had alles voor zondag nodig door de levering moest ik ook nog een aflever adres wijzigen ook dit was geen probleem en zoals beloofd had ik zaterdag alles wat ik nodig had voor m'n service beurt. En dit allemaal met de meest vriendelijke manier van met elkaar omgaan ! En dat is voor mij het aller belangrijkste ! Zeker een aanrader

Olie liet even op zich wachten

Bij oliehandel.nl versnellingsbakolie van Kroon olie besteld. Op de site stond: volgende dag in huis. Dat klopte toch niet. Olie was niet op voorraad. Ik bellen. Zeer aarde mevrouw die er alles aan deed e.,e,.a, zo snel mogelijk te leveren Olie moest bij leverancier (kroon olie) besteld worden. Dit duurde een paar dagen. Daarna volt en netjes verpakt geleverd. Jammer dat de actuele voorraadstatusniet op de site vermeld wordt. Verder prima !

Bestellen , leveren klaar

Gewoon zoals het hoort. Perfect!

Zoals het hoort

Bestel olie en filters al jaren hier.

Rapide

Ils sont toujours rapides et leur produit correspond parfaitement à ce dont j'ai besoin.

Overzichtelijke website, beste prijs en snel geleverd!

Perfecte service

super

---

Altijd goed

Bestel hier altijd me olie. Al jaren. Altijd goed!

Makelijk besteld. Snel bezorgd! Zeer tevreden!

Snelle en vlotte afhandeling, duidelijke communicatie

Zie iets hoger

Snelle levering voor de beste prijs!

Oliehandel is mijn go-to adres voor olie voor mijn Volvo. Ieder ander adres is altijd duurder gebleken. Ook in deze tijd waarin alles duurder lijkt te worden biedt Oliehandel nog steeds een scherpe prijs. En dat gecombineerd met snelle levering, goed verpakt, is GOUD!

Nette prijs snelle levering.

En goede product info

Gewoon goed en snelle levering

Gewoon top

Enorm assortiment, snel in huis

Heel veel verschillende soorten olie en andere vloeistoffen voo je auto, motor enz….. en snel geleverd. Prima zaak!

Veel keuze en goede prijzen

Zeer snel geleverd!

Niet de goedkoopste, maar wel heel snel geleverd. Volgende dag in huis, keurig verpakt. Had bij de 10 liter olie wel een papieren trechtertje verwacht, krijg je bij het tankstation wél.

Betrouwbaar

Goede afhandeling van retour product.

gemakkelijk te bereiken, doen wat ze zeggen

Goed quality oil with goed price !

The only reason why I scored less than the max is because of the delay between order and delivery ... 10 days, not really what I expected, as living in Belgium (2-3 workdays was something kind of normal to me). Otherwise, nothing to report.

Geen problemen.

Lekker snel!

Beloofd is beloofd

Doen wat ze beloven.

Prompte levering

Goede informatie op website en via email tijdens leveringsproces

Besteld, op de post en thuis in de bus

Goede bestel ervaring. Producten als verwacht.

bestelling als verwacht

Supertop!