Na bestelling en betaling, levering uit stock zoals voorzien.

uiterst vlotte service aan een zeer interessante prijs.

perfect

Goede en snelle afhandeling van de bestelling en levering

Snelle en perfecte levering!

Goede prijs en snelle levering!

Mijn ervaring is zeer goed de prijs zit goed en de levering was snel! Zal zeker nog olie bestellen!

Fout zat bij koerier DHL

Fout bij levering rechtgezet na telefonisch contact. Correcte afhandeling door Oliehandel.nl. In afwachting op levering Mvg, Hendrik

Zeer snel

Gewoon goed

Niets op aan te merken gewoon goed.

Snel en goed

Goed product qua prijs en kwaliteit

Het is een super product en bij de spuitbus zit goed kracht achter zelfs als de bus bijna leeg is. En de service van oliehandel is ook perfect. In één woord KLASSE !!

Mooie voorraden snel verzonden

Goed verpakt. Leuke attentie erbij prima

Snel en compleet chapeau

Chapeau

Goed en vlug geleverd

Snelle levering, goede prijzen

Gewoon top

Klantvriendelijk bedrijf

Eenvoudige website en snelle levering

Goed geholpen en ontzettende snelle levering!

Wij hebben 3 oldtimers waarvoor wij ATF-A olie nodig hebben, een garage had ons verkeerde olie afgeleverd en dat is niet handig als je de olie snel nodig hebt, toen dacht ik aan t kladblok wat we gehad hadden op een show van de oliehandel.nl, hun snel gebeld en,...ja hoor mevrouw dat hebben we op voorraad als u t besteld kan ik t klaarmaken voor de post en 1,5 dag later, had ik mijn doos olie al binnen, bedankt voor de snelle service, en t vriendelijk geholpen worden aan de telefoon, ook namens de auto's die altijd blij zijn met jullie geleverde olie,.....groetjes Patty.

gewoon super

gewoon goed bestellen e snel geleverd,prima.

Een goed lopend bedrijf

Je kan daar op rekenen wat je besteld ook krijg de volgende dag

Altijd goede en duidelijke service Toppie

Meestal is alles binnen een dag geleverd. Ze houden je netjes op de hoogte over je bestelling via de mail en als je een hele grote bestelling heb dat eventueel op een pallet vervoerd moet worden Dan zorgen ze ervoor dat je zo weinig mogelijk hoeft te lopen En staat de pallet voor je voordeur. Als je eventueel door de transporteur een belletje wil krijgen over hoe laat ze bij je zijn dan is dat ook allemaal te regelen. Top zaak.

Snel en mee denkend

Aanrader

Medewerkers van oliehandel.nl denken mee en communiceren vlot en vaardig. Producten zijn top en van dezelfde kwaliteit dan bij de dealer.

Zeer snellevlevering.

Net als eerdere bestellingen een zeer snelle levering. Perfect!!

Top, snel geleverd.

Product smorgens besteld de volgende dag geleverd, top

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello