Goede service en snelle levering

mooie aanbieding snel geleverd

Meerdere goeie ervaringen mee

Ruim assortiment veel voorraad

S’morgens besteld, paar uur later opgehaald. Assortiment is ruim, prijzen scherp en online goed advies.

goedeserfise

vriendelukke-mensen*helpen-je-direct

Snel en super prijs

Snelle levering en aan een heel mooie prijs

snelle levering, goede prijs

Netjes geleverd

Super geregeld en scherp geprijsd

Zeer vriendelijke mensen en behulpzaam en nette prijzen

helaas te laat geleverd.

Probleem snel opgelost na zware fout door DHL

DHL had een kartonnen bidon van 20 liter olie gewoon over ons hekken van 2 meter gegooid met alle gevolgen natuurlijk. Contact met de nodige foto's gestuurd naar Oliehandel.nl en hebben zelf voor een mooie oplossing gezorgd voor ons. Service na verkoop is top.

aanrader

heel snel en zeer goed verzending

Toppie

Snelle levering . Gewoon “outstanding”

Slecht

Jullie verzend kosten zijn te HOOG

volgens afspraak geleverd

bij 2takt olie de beste leverancier voor een aantrekkelijke prijs. direkt geinformeerd over een langere levertijd dan normaal. volgens afspraak levering binnen een week rond. >met persoonlijke reactie op een vraag, wat je tegenwoordig niet vaak ziet. prima!

goedkoop en snel verzonden

Moest alleen ff wenen aan het idee van belasting betalen over verzendkosten voor particulier.

Perfect service

Prima alles netjes verpakt en binnen gekregen

Had dinitrol besteld deze was niet op voorraad.Wat ik wist netjes geïnformeerd door de telefoon . Gewoon prima aardige vrouw aan de telefoon.

Mauvaise expérience

Not happy with the service! I ordered 4L of oil, they sent me 1L of what I ordered and 3L of the other one. Yes, it's 10w50, but the API standard behind the can is different! I could return it, but I have to pay for the shipping to be reimbursed! Be careful with your order, I do not recommend this company!!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goed verzorgd

Zoals altijd, snel, betrouwbaar en juste informatie

Al enige jaren klant bij oliehandel.nl als particulier krijg je toch die proffesionele service. Ga zo door!

Snelle levering, goede prijs

Beste prijs en levertijd

Kwa prijs kom je hier altijd het beste uit, en ze hebben bijna alles.

snelle goede service.

Het gewenste product werd snel geleverd. Graag weer

Betrouwbaar

Snelle levering , mooie prijzen, duidelijke website!!

Snelle levering, nette prijzen.

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello