Alles zeer goed verlopen.

Zeer snelle levering en product zoals beschreven , beter kan niet .

Zeer snelle levering ook al gaat het maar om een klein bedrag

Zeer tevreden !

snelle correcte levering!

Waar het bij Belgische dealers al bijna 3 weken aan de gang was om een bepaald merk en type olie te bestellen/te bekomen is bij oliehandel.nl geregeld in 3 dagen. Besteld-verstuurd en ontvangen! Top service!

Scherpe prijs, super snelle levering

Voor remreiniger de goedkoopste en de dag nadien al geleverd, ongelooflijk

Altijd de juiste olie.

Altjd de juiste olie te vinden op de site en snelle levering. Goede prijs.

Correcte aflevering

Goede kwaliteit Olie Shell

Uitstekende levering 5W40

Bestelling en levering gingen top. Niks meer aan doen

Très satisfait de cette transaction.

Très bonne communication, emballage très soigné, expédition rapide. Ravi d'avoir pu approvisionner de la Castrol Ilocut 11 ( Ilobroach 11 ) une référence d'efficacité en huile de coupe pour usinage difficile.

Goed produkt , snelle levering

Perfect!

Snelle levering, iedere keer weer!

Olie besteld en netjes geregeld om de olie af tehalen.

prima geregeld

Netjes te woord gestaan en prima geregeld.

bij Oliehandel.nl de speciale olie voor het differentieel van mijn klassieke Peugeot gevonden.

In het differentieel van oude Peugeot's t/m type 404 hoort een speciale plantaardige olie vanwege het bronzen kroonwiel/wormwiel. Deze olie is steeds moeilijker te vinden, gelukkig heeft Eurol een type olie die daarvoor geschikt is, Eurol Racing 1 Ricinus. Deze olie heeft Oliehandel.nl op voorraad, via de website besteld en de volgende dag ter plaatse opgehaald in Twello waar het klaar lag.

Prima op tijd en op het adres

Prima verzorgd snelle levering

Zeer goede communicatie, zeer snelle levering (vandaag bestellen en morgen geleverd), product is zeer professioneel ingepakt. Kortom, een aanrader.

Good price! Fast shipping

Good price! Fast shipping

Prima geregeld.

Prima geregeld, snel in huis!

Besteld en binnen twee dagen in huis.

Ik voel me thuis bij u

Prijzen dik in orde . Correcte afhandeling bijvoorbeeld als u een besteld en betaald produkt niet beschikbaar hebt . Ruim assortiment . Alles A kwaliteit . Snel en keurig verzonden en geleverd . Ik zie het volgende ongemak door de vingers . Kenteken invoer zou direct moeten leiden naar TOTAL motorolie voor mijn CITROEN C 5 2008 hydra active 3 . Dat werkt niet , met een beetje geluk staat het produkt helemaal onderaan in de rij . TOTAL QUARTS INEO …. Stond als “ niet op voorraad later wel op voorraad . Besteld en betaald Bleek niet leverbaar . Blokkeren van de betaling moet toch kunnen ….. Prima afgehandeld met QUARTS 9000 ..

Goede service en snelle bezorging.

Mail gestuurd met een vraag over levering. Direct antwoord en belofte waargemaakt. Goede prijzen.

Correct en snel

Topkwaliteit/ uitstekend verpakking/ snelle levering

Topkwaliteit voor topprijs

Nijverheidsstraat 9