Goede prijs kwaliteit

Vriendelijk personeel en goede prijs kwaliteit.

Correcte afhandeling en vlotte levering

Correcte afhandeling en vlotte levering

Super goed geregeld! Wel vertraging bij DHL.

Busje tandwielkast olie besteld op maandagavond, woensdagmiddag was hij binnen! Mooi groot assortiment, één van de weinige webshops met mijn specifieke olie in kleinere hoeveelheden op voorraad!

Goede service en zeer snelle verzending

Voor 15uur besteld volgende ochtend geleverd. Super

Ondanks verkeerde levering alles snel opgelost

Was verkeerde levering , ze hebben de zelfde dag de zending opnieuw verstuurd naar mij . Too geregeld .

Gemakkelijk en uitgebreid

Uitgebreid assortiment en transparant met kosten en verzenden. Aanrader

Goede producten onbetrouwbare levering

Aantal keer besteld. Prijzen zijn goed, maar levering is een groot verassing als je het op tijd nodig hebt.

Ruime keuze met een goede prijs en snelle levering!

Nog steeds niets ontvangen

Dinsdag besteld … vandaag is het zondag

Super service!

1.5mnd na mijn bestelling kon ik mijn bestelling alsnog ruilen. Had een foutje gemaakt, zonder problemen nieuwe olie verstuurd en een verzendlabel ontvangen voor de verkeerde olie. (Projectcar Abarth 595 competizione) Jullie zijn geweldig, SUPER service! Goeie prijs & snelle leveringen Oliehandel; DAT LOOPT GESMEERD :)

Snelle levering via contact !

Vlotte service , snelle afhandeling, Bovenal , korte lijnen en een goede prijs !

Fijn bedrijf

Alles goed geregeld. DHL was aan het rommelen maar daar hoefde ik niet zelf achteraan. Oliehandel heeft contact met DHL gezocht om het op te lossen. Perfect.

Vriendelijk, vlot , misschien moet oliehandel.nl eens op zoek naar een andere transporteur ??

Hele snelle service

Naar verwachting en snelle levering. Fijn.

Top geregeld

snel en goed

Goede ervaringen mee. Ruim assortiment, redelijke prijzen, snel verzonden, goed verpakt(!). Tot mijn verrassing ook Hiflo filters voor motorfietsen. Aanrader!

Snel geleverd, alleen matig verpakt

In de doos zaten 2 kannen 5l olie en een blik valve saver. Het blik is tijdens levering zodanig gedeukt dat het nu niet meer afsluitbaar is. Advies is om beter te verpakken of apart te verzenden

top

vlot en scherpe prijs

Toppers

Super snel geleverd, netjes verpakt en de goede prijs.

Bestellen en snel bezorgd

Olie en filters besteld voor mijn 2 takt diesel een gm detriot. Het was niet op voorraad maar toch snel thuis gekregen. Super

Ze zijn stukken goedkoper dan je bij een motor of scooterzaak koopt

Duidelijke site, snelle verzending, goed product.

Zeer goeie service

Aanrader, goeie prijs, vlugge levering

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello