Fantastic experience

Reeds meerdere keren vlekeloos. Goede prijs en snel geleverd. Fantastic service.

top

prima en snelle aflevering

Makkelijk te bestellen, netjes en degelijk verpakt, snel geleverd.

zeer snelle levering

Zeer snelle levering tegen een hele redelijke prijs,

Alles verloopt steeds prima. Nog nooit problemen gehad.

Prima advies voor de juiste olie!

Ik kreeg een aggregaat geleverd zonder olie. De fabrikant had een specifieke variant aangeraden. Sandra nam de tijd om de juiste olie op te zoeken. Vervolgens de olie afgehaald. De aggregaar draait als een zonnetje.

Goede zaak en site met zeer ruim aanbod van div olieproducten dan wel reinigers van motoren en snel geleverd en zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding van producten.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Gewoon zoals een goede website moet zijn!

Goede site, goed contact, goede producten en snelle levering. Zoals het hoort te zijn!

Topervaring!

Fijn bedrijf met scherpe prijzen. Mijn bestelling was zeer snel geleverd en heel fijn om een gratis bloc-note te krijgen. Het zijn zulke kleine dingen die het verschil maken.

Kan beter

Als je vetpatronen besteld van 400 gram en je krijgt dezelfde van 390 gram dan klopt er iets niet

Gewoonweg goed en vlot.

Top internet shop. Goede oliën en vlot in huis.

prima, helemaal goed.

Ben al vaker klant geweest, dat gaat/ging altijd goed. En dat is het grootste zichtbare compliment. Ga zo door. w.g. Piebe de Boer

Perfecte levering

Toppers

Pakje was bij dhl beschadigd geraakt. Gebeld naar oliehandel de volgende dag pakketje geleverd

Geleverd zoals aangegeven.

Object werd geleverd op de tweede dag, niet zoals aangegeven dat bij bestelling voor 15u00 het object de volgende dag zou geleverd worden. Ik heb het besteld rond 14u30, dus tamelijk kort bij de deadline. Niet de dag nadien maar wel twee dagen nadien. Ik vind dat heel snel. Ook bij Amazon zie je dikwijls levering binnen de 24 uur, in het echt is dat tussen 48 en 72 uur, en dan ben ik ook tevreden.

prima, Maggy en haar team zijn goed en snel

Lang moeten wachten

K had geen geluk,de olie die ik nodig had was niet voorradig. Heb zo wat langer moeten wachten

snelle en correcte levering..

De bestelde artikelen zijn snel en correct geleverd.

snelle correcte levering

wel even moeilijk zoeken ,en niet alles op voorraad

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering.

Snel - goede prijs.

Snel - goede prijs.

Altijd top bij oliehandel

Gewoon goed

Goed hoor

Ik bestel en ik krijg de juiste producten

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello