Helemaal top

netjes geregeld

alles keurig geregeld en op tijd

makkelijk te bestellen en snelle levering

denkt mee en goede prijzen

een bestelling wordt pas verstuurd als deze compleet is, dus mijn order on hold vanwege andere verplihchting Omdat onderdeel wel nodig was, wordt wel actief meegedacht om een oplossing te creeren en wel te verzenden. Emails en telefoon worden snel beantwoord. Goed product tegen en scherpe prijs !

Snelle en goed vezorgde service!

Bestellingen worden geleverd volgens afspraak, de materialen voldoen aan de verwachting!

Alleen op de pagina gaat het moeilijk als je je bestelling wil afrond Dat is mijn ervaring!!!

Makkelijk bestellen en word snel geleverd, ook de prijs is goed, bestel er al jaren.

Geeft vertrouwen

Ruime keuze en goede service aan eerlijke orijzen

Levering binnen 2 dagen! Top!

Snel en goed verpakt, perfect

super goed

Direct contact, kennis van product, snelle reactie tijd

Snelle service en goeie kwaliteit

Goeie producten en snelle service

Makkelijke site, goede communicatie, snelle levering!

Snelle accurate levering goede prijskwaliteit verhouding

Snelle levering.

Grote sortering producten, zeer snelle levering.

Besteld voor 15.00 h en de dag erna effectief thuis geleverd

Tevreden over oliehandel .nl , minder over DHL ..

Oliehandel.nl en materiaal dik in orde ,maar wat DHL doet kan niet . Sturen een mail dat ze op 12-03 zullen leveren tussen 8.00 en 18.00 uur , ganse dag thuis gebleven en niemand gezien . S avonds is mail aangevuld met de tekst ,( ontvanger is in vakantie ) , DIT KAN NIET HE ...besteller nooit bij ons geweest .Op woensdag terug mail met , leveren vandaag tussen 8.00 uur en 18.00 uur , dan wel ontvangen in de namiddag , Kan gebeuren dat het niet lukt maar wees dan eerlijk en zeg niet , ontvanger met vakantie , en laat de mensen geen dag thuisblijven als je weet dat het niet kan , heb geen probleem met dag latere bestelling . Verder van het bestelde materiaal tevreden .. MVG Emmanuel

zeer tevreden

Zeer betrouwbaar

Hulp bij keuze, goede prijs

Hulp gevraagd bij de keuze van ole voor een oud landbouwvoertuig. Snel en duidelijk antwoord gekregen. Goede prijs en snelle levering. Geheel tevreden dus.

Super service

Super service, onze Belgische oldtimer zal ook in de toekomst gesmeerd lopen.

Bijna tevreden

Opzich tevreden helaas hoorde bij mijn bestelling nog apparatuur dat ik te prijzig vond dus helaas retour

Snelle levering en goede prijzen

Om dat er meerdere oliefilters stonden bij het type auto even gemaild welke de juiste was. Snel antwoord en filter en olie snel geleverd.

Toppy

Toppy goede prijs

Hoewel product niet in stock was,toch zeer snel geleverd.

Prima communicatie en goede prijszetting

Prima producten voor je auto

Goeie service , zorgzaam verpakt , snelle verzending en producten die “echt” werken . Zeer tevreden !

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello