Product voor mooie prijs besteld en volgende dag in huis top

Snel geleverd, zeer scherp geprijsd, goedenmorgen op de site

Snelle, correcte, levering

Valt weinig aan toe te voegen: product was makkelijk te vinden, plaatsen van bestelling ging moeiteloos en de levering was, conform verwachting, de volgende dag. Goed voor mekaar!

Snelle correcte levering

Fijn bedrijf

aan te bevelen !

correcte snelle levering tegen goede prijs.

Tot nu toe altijd prima

Niet te duur, veel keus en gewoon snel bezorgd. Geen 5 sterren omdat oliehandel.nl niet de bel-ray 85W140 (gear saver) in het assortiment heeft, dat moet ik dan elders bestellen.

Goed en vooral mooie prijzen

Ik heb respect voor de zeer snelle en correcte levering van jullie procducten. Een goede aanbeveling is terecht Bedankt.

zeer goed

prijzen zijn oke, en snelle levering ( hierbij alles goed verpakt), een tevreden klant

Snelle levering tegen een redelijke prijs.

Olie binnen 1 dag geleverd tegen een redelijke prijs. Uitstekende service.

Komt overeen zoals beschreven

De dag erop binnen

Zeer snel geleverd.

Ik ga hier zeker nog een keer kopen. Prijs van gekochte product was 30% lager dan elders.

prima site met prima prijzen en snelle levering

ik koop al jaren hier de motorolie voor mijn auto's. Vaak de volgende dag al in huis. prima adres voor olie. En veel betere prijzen dan bij de shop van benzinestations

Snelle levering, goede prijs

Zeer snelle levering, grote keuze, goede prijd

Altijd goed en snel geleverde goederen

Een betrouwbaar adres voor alle smeermiddelen

Zeker een aanrader voor iedereen en dit is een top product ik ben zeer tevreden mijn wielen Van mijn auto Zijn zoals nieuw probeer het ook maar eens

Goede klantenservice

Ik ben telefonisch goed geholpen door betreffende medewerker.

Goede service en prima aanbod!

Alle producten die ik aankocht werden snel en goed verpakt geleverd!

Correcte levering en goede prijs.

Positief

Correcte communicatie ivm het niet voorradig zijn van een artikel. Goede opvolging en snelle levering. Thx

Kom afspraken en levertijden zo als gezegd na

goede service

Snel geleverd, goed product

Veel keuze met goede beschrijving. Het product motor olie voor motor en pick up voldoet uitstekend, prijs ok.

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello