Binnen één dag geleverd.

Makkelijk en snel besteld, ook bij afhalen

Gewoon goed

Leveren wat vermeld staat

Veel keuze uit verschillende merken en soorten. Ook voor klassiekers. Ook voor oliefilters en gereedschappen m.b.t. olieopslag en opvangen / afvoer. Ik bestel er al jaren voor de auto en motoren.

Makkelijk om te bestellen, snelle levering

Prima webshop

Een bestelling gedaan voor 4 flesjes injector cleaner voor me motor Levering was snel en zeer netjes. Dus gewoon een goede webshop. Vriendelijke groetjes Adrie Westerveld uit Beusichem

Snelle levering, goede prijs.

Snelle levering, goede prijs, goed product.

Positief

Vlot geleverd tegen een concurerende prijs

vlotte levering

levering klopt zoals beloofd

Super snel en correct geleverd!

Zeer betrouwbare firma, dat geeft een goed gevoel!

Snel en correct geleverd!

Veel keuze, zowel in olie als in filters.

De eerste bestelling is goed gegaan

Zeer positief.

Ik heb al verschillende malen bij dit bedrijf olie besteld, wat altijd netjes werd geleverd. Levering duurde wel wat langer, maar daar werd ik dan wel netjes van op de hoogte gesteld. Goede spullen, zeer klantgericht. Met name de communicatie en oplossingsgerichtheid verdiend een pluim. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Zeer snelle levering en ruime keuze aan producten.

Zeer goed vlug verzonden

Vlug verzonden

Snel en correct

Alles verliep goed. We zou ik graag de mogelijkheid hebben om te betalen via overschrijving ipv via een bankkaart.

Snel

bestel hier altijd olie levering is snel

klasse producten voor een klasse prijs, snel geleverd

good

Rather good but when filling the address it was not very clear in the website over the address/delivery address and invoice address, a bit confusion while I was expecting choices like, e.g., delivery address the same or different as the address and invoice address the same or different as the delivery address.

Zo als altijd Top.

Zeer snelle levering. Tegen een redelijke prijs. Zeer tevreden. Groeten en nog bedankt . Big Twin

Snel en groot assortiment

Flexibele houding. 1 product van mijn bestelling niet op voorraad, na 1 belletje gelijk gereageerd en dat opgestuurd wat ik op korte termijn nodig had.

Correct en snel geleverd.

gewoon super !!

kan niet beter..

Deze jongens zijn supersnel.

Alles netjes geleverd de volgende dag.

geweldig

Een betrouwbare site met goede advies op kenteken en een groot assortiment

Nijverheidsstraat 9

7391ZT Twello