Duidelijke uitleg en goede levering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Altijd snelle levering en prima kwaliteit. Geen andere leverancier voor mij!

Goede en snelle service

De schroef was snel besteld en geleverd

Voordelig prijzen en snelle verzending

Voordelige prijzen en een snelle verzending zeker een aanrader

Uitstekend en supersnel!!

Ook al bestel ik per ongeluk nèt het verkeerde onderdeeltje; men staat je per tefefoon netjes en zeer deskundig te woord en sturen je de link met wat je nodig hebt. Geweldig! Als ik weer wat nodig heb kom ik direct bij jullie!

Snel geleverd voor goeie prijs

Snel geleverd. Alleen het in elkaar zetten van de trolley ben ik niet tevreden over. Zit in elkaar maar durf ik er een buitenboord motor op te zetten?

Goed spul

Goed spul

Makkelijk spullen bestellen

Handige site, veel spullen en goed overzichtelijk

Top!!!

Snelle levering en het juiste voor een aantrekkelijke prijs. Gewoon top!!!

Levering snel ontvangen

Bestelling was zeer goed verpakt en compleet! Mooi product!

Prima product, snel geleverd

Kwaliteitsproduct van een bekend watersportmerk. Past precies op de as van de ruitenwissermotor. Bovendien snel geleverd. Zeer content, net als bij de afhandeling van eerdere bestellingen.

snelle levering volgens afspraak

besteld en geleverd zoals op de site staat.

Snelle levering en goede producten

Levertijd was te lang

Bij 9 van de 10 webshops heb ik het de volgende dag of een dag later binnen!

Heb een laatste bestelling gedaan op 02/07/2025 maar heb nog niks ontvangen is dit normaal heb een rail besteld voor oog op slede mvg frank

Snel en goed

Keurig en snel verzorgd

Lekker duidelijke site snelle levering top

Snel geleverd en producten voldoen zeer aan de verwachting

Netjes verpakt en precies wat ik verwacht had. Telefonisch netjes te woord gestaan. Een - puntje, als het product niet voldoet, moet je zelf de retourkosten betalen. Verder DIKKE PRIMA

Snelle levering, precies wat ik besteld heb.

Top bedrijf

Een teleurstelling

Vlaggenmast en vlaggetje besteld, ga dinsdag naar Engeland varen dus wel handig. Een pick-up point gekozen. Tot zover alles goed, pakket afgeleverd op een tnt post pick-up point 15km buiten de stad, voor vrachtwagens en openingstijden van een paar uur welke niet gecommuniceerd worden dus voor nop een uur in de auto gezeten. Nauticgear gebeld. "Kunnen we niks aan doen en we kunnen u verder niet helpen, over een.paar weken krijgt u uw geld terug.. een keer maar nooit..

Je word ook goed geholpen aan de telefoon.

Duidelijke info en snel bezorgd

Duidelijke informatie op de website met redenen waarom de pikhaak duurder was dan andere. Prima ding en snel in huis.

Top. Snel binnen

Mooie site . Ruime keuze Nette prijzen

Snelle en persoonlijke service

Gezochte goederen beschikbaar en vlot geleverd. Adreswijziging voor levering werd correct verwerkt en gemeld. Prima service !

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal