levering van producten was prima, vlot ontvangen en netjes verpakt. Echter hebben we een luik ontvangen om in te bouwen, waar geen sjabloon bij zit, wel afdekdopjes, maar weer geen boutjes.

Zeer tevreden, alles perfect geleverd !!!

Correcte levering, alles netjes verpakt, niks ontbrak, tevreden klant.

een topwinkel voor een top product. Aanrader!

Ik heb hier onlangs een schakelaar besteld en ben erg tevreden. De kwaliteit is mooi, het product werkt perfect en doet precies wat het moet doen. Een groot pluspunt zijn de duidelijke aansluitschema’s op de website, die de installatie heel eenvoudig maakten. De levering was daarnaast ook nog eens erg snel.

Perfeckt

Goed snel en correct geholpen

Snelle levering, goede prijs

Goede deal; stootwillen met korting en opblaasnippel. En heel snel geleverd.

Supersnel in huis

Topbedrijf, ‘s middags bestel en volgende ochtend in huis. Ook erg goede kwaliteit. Servies heel erg goed, ook als er iets niet goed is.

Kwaliteitproducten met korting en ook nog met supersnelle levering

Als je het onderwaterschip aan het schilderen bent en je komt nog net wat te kort is het fijn dat je het on-line kan bestellen en de volgende dag via Nautc Gear met korting geleverd krijgt zodat je het werk kan afmaken.

Correct

Keuze ok. Prijs is ok. Levering ok. Goed bezig.

Kwalitatief goed product

Mooie kwaliteit en vlot geleverd

Uitstekend product

Snelle levering, overzichtelijke website. Natuurlijk mis ik een watersport winkel in de buurt maar online bestellen is nu eenmaal de trend ook voor betaalbare watersport artikelen.

Klasse

Snel geleverd Dank u wel

Mooie stoeltjes, snelle reactie heel fijn

Heel slecht

Heb het .niet ontvangen Mailde adres onbekend nog geen telefoontje Of niets maar. Stond wel geleverd waar dan ????????

Vlotte levering

Aantal bestellingen gedaan, en zeer tevreden betreft vlotte en goede verpakte levering. Eenmaal telefonisch contact gehad i.v.m. een vraag, waarvan ik vriendelijk en goed geholpen werd.

Snelle en correcte levering

Alles zoals het hoort :)

Netjes en snel geregeld

Netjes en snel geregeld

Alles keurig volgens afspraak

Was even een gokje maar alles ziet er uit zoals ik hoopte dus prima

Product valt tegen

Valt ons tegen, we hadden de lampenolie besteld omdat deze reukloos zou ziin. Niet dus

Zeer snel geleverd

Prima zaken doen

Duidelijke website, product snel snel geleverd en goed te volgen.

Was eerst op verkeerde been gezet, dacht aan fabrieksfout

Maar bleek een beschermmateriaal dat uit twee delen bestond op één van de wisbladen. In overleg is dat duidelijk geworden. Maar koop deze nooit meer, tenminste dat hoop ik, hoop dat deze nog wat jaren meegaan.

Bestelling via de website de volgende dag geleverd .

Premium Boothoes Hollex - paste toch niet

Art.nr. EX-1953071485 Kies uw type Bootlengte: 4,25 m tot 4,85 m, Max boot breedte 1,73 m (type A) Was toch te smal terwijl mijn sloep met buiskap voldoen aan deze breedte.

Snelle levering en goede kwaliteit .

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal