Zeer vlotte afhandeling,

Goed geholpen door de medewerker.

De volgende dag al contact opgenomen dat het onderdeel leverbaar was. En dit zou na de betaling direct opgestuurd worden, wat ook daadwerkelijk gebeurd is en de volgende dag ook bezorgd is kortom zeer tevreden

Gewoon goed

Gewoon goed

Accurate aflevering

Precies volgens verwachting

Zeer positief

Zeer goed mooi op tijd geleverd

Snel binnen

Top bedrijf

Super snel geleverd

Vlotte levering

Vlotte levering. Product bevalt goed

Altijd goed bij nautic gear!

Tekst hierboven is genoeg

Snelle levering en soepel bestelproces

Zeer tevreden over nauticgear.nl! Het bestelproces via de website verliep soepel en duidelijk, en de levering was verrassend snel. Zeker een aanrader.

Snelle en correcte levering

Na de bestelling werd het artikel snel en goed verpakt geleverd.

Toppie

Zeer snelle service

Top bedrijf

Van te voren gebeld omtrent het te bestellen product. Keurige uitleg en technische informatie gekregen. Hierop het product besteld en het voldoet keurig aan de wensen en beschrijvingen.

Eenvoudig bestellen en in een zeer goede emballage op tijd ontvangen.

Onder verwijzing naar bovenstaande is ook de service en reactie snelheid na een mail/vraag uiterst snel en correct.

Snelle levering en een goed product

Via Google hier terecht gekomen, steigerpaal fenders gevonden en besteld. Snel geleverd en inmiddels ook gemonteerd. Ga zeker wat vaker op de site kijken als ik iets zoek voor ons bootje.

Site en levering Top

Bestelling op site makkelijk in gebruik Betaling genoeg mogelijkheden Levering snel en goed verpakt.

Correct en snel

Correct

Was binnen een dag afgeleverd.

Zeer snel en goed product

De dag nadien werd er al geleverd super tevreden mee.

Snel en goed!

Raymarine Axiom gekocht, goede adviezen en tips gekregen. Ook over het aanleggen van een NMEA netwerk. Levering was snel en goed!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Het bestelde reddingsvest werd snel geleverd, en is van goede kwaliteit. Ook het advies stelde ik op prijs.

Snelle verzending, goed verpakt, goed product

Snelle verzending goed verpakt goed product

Super service met te bellen.

Super snel leevering ... Top winkel. Heel veel stukken..

Uitgebreide info op site. Snelle levering

Prima levering

Niets op aan te merken

Keurig en op tijd geleverd tegen een goede prijs.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal