Goede bereikbaarheid en service

De klantenservice was goed bereikbaar en dacht actief mee. De goederen waren snel geleverd en de retourzending ook. Keurig!

Netjes

Bestelling was goed verpakt en hellemaal zoals verwacht. Bestelling was er binnen 2 dagen. Heel fijn.

Besteld en zelfde dag opgehaald

Een cadeau vergeten te bestellen maar via nauticgear besteld en de zelfde dag ophalen en de volgende ochtend cadeau kunnen geven.

Uitstekend!

Goede prijs , goede en snelle service.

Zeer goede ervaring

Fijne behandeling van mijn bestelling en retour en aanvullende ondersteuning om mijn probleem op te lossen

Zo hoort het te zijn!

Voor mij is het heel simpel, als ik iets nodig heb kijk ik eerst bij Nautic Gear. Betrouwbaar, snelle leveringen en goede website. simpel zoals het hoort te zijn, alleen zijn er niet veel die dit waarmaken.

Producten zijn goed in prijs verhouding,en makkelijk dat je het af kan halen

Snelle levering prijzig artikel

Het artikel wat ik kocht vind ik erg duur. Talamex Tenax drukknopen 2 stuks voor €18 is erg fors zeker als je alleen de schroeven maar nodig hebt. Ik adviseer Nautic deze in grotere verpakking aan te bieden, voor een marktconforme prijs en de schroeven en drukkers apart te verkopen. Bij een vervolg ga ikntoch bij een goedkopere aanbieder kopen.

Wordt goed geholpen

Geweldige service

Klein probleempje met een klapstoel gehad. Klanten service gebeld wat te doen . Die beloofde me om het uitzoeken na korte tijd werd ik terug gebeld wat te doen en inderdaad probleem opgelost.

Alles prima voor elkaar

Mooi assortiment, goede communicatie, prima prijs, vlotte levering. Alles dus prima op orde.

Helemaal goed

Speciale transport koelkast wat top.

Tevreden maar niet tevreden over delivery

Ik was toevallig niet thuis, de courier had dan maar het pakketje gewoon over de poort (2m) gegooid. De doos was helemaal ingedeukt, en het was bovendien aan het regenen, ik werd er niet blij van. Pomp is gelukkig niet beschadigd.

prima firma

snel en duidelijk alle twee bestellingen in een pakket opgestuurt.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd

Helemaal top!

Verzending en materiaal is super!

Na een foute levering is dit gelijk hersteld

Correcte afhandeling

snelle levering, top producten

duidelijke beschrijving van het product, goede zoekmachine op de site

Duidelijke informatie over het product, snelle levering, heel tevreden

Snelle afhandeling en levering van de bestelling

Zeer snelle levering

Om 17.30u online besteld en de volgende dag werd het al om 13.30u geleverd. Sneller kan bijna niet !

Vaker besteld bij dit bedrijf

We hebben al vaker spullen voor onze sloep besteld bij dit bedrijf en altijd correct geleverd

weeral positief

correcte prijs, goed verpakt en snel geleverd

Ben zeer tevreden met het stuur wiel

Tevreden met snelle levering

Inductorstraat 16