ze hebben nagenoeg alles wat ik nodig heb voor de upgrade en spares die ik nodig heb ter voorbereiding op mijn circumnavigation. Dat maakt het bijna een one stop shopping. Bovendien leveren ze ook waar ik nu met m’n boot lig, in Kroatië.

Zeer snelle levering en juiste prijs kwaliteit verhouding

Alles in orde.

Ik raad het iedereen aan, Goed!

Goede website

Mooie site.

Mooie website met een ruim aanbod. Eenmaal besteld ( victron lader)de andere dag in huis.

Top organisatie. Snel, was goed geïnformeerd.

Alles ging perfect. Hele goede ervaring gehad en ga hier vaker bestellen.

Alles correcter op tijd

Gaat altijd goed, prima service

Vlotte levering, goeie service.

De levering is vlot verlopen. Er was een onduidelijkheid bij mijn betaling, geheel mijn fout maar een mailtje naar Jasper en alles opgelost. Bij de levering ontbrak een onderdeelthe, maar terug netjes opgelost na een mailtje.

Alles was in order, zpals altijd

Vlug en kwaliteit product.

perfect geregeld. top

gewoon goed bedrijf!!

Goede producten en vlot bezorgd.

Ruim assortiment voor nette prijzen. Duidelijke en overzichtelijke website. Vlotte afhandeling en verzending. Via marktplaats bij deze website terecht gekomen en is voor herhaling vatbaar.

Goed product met een gelijkaardige service.

Het is mijn eerste aankoop en ervaring bij Nautic Gear die heel positief is verlopen. Hun prijzen zijn heel compatibel en gaan snel over tot levering. Ik koop zeker opnieuw bij Nautic Gear, hopelijk met dezelfde ervaring.

Goed niet duur , snelle levering !

Hadden voor de tweede keer besteld bij nautic gear ,dit keer een hoes en een pikhaak , je wordt op de hoogte gehouden vanaf het verzenden en dat ging mooi snel de volgende dag de.pikhaak en de dag er op de.boothoes. Mooie haak en de hoes past perfect. Zijn er blij mee ! Volgende keer weer bij nautic gear.

Makkelijk bestellen en vlot geleverd.

Makkelijk bestellen en vlot geleverd.

Levering was perfect en snel.

Perfect!

Snelle levering.Vriendelijk en meedenkend personeel aan de lijn!

Nautic gear , prima bezorging post nl slechts

Bezorging rommelig onduidelijke info

keurig op tijd en keurig verpakt

Perfecte snelle levering

Had nog snel wat nodig en kon t gelijk ophalen. Prettig bedrijf met meedenkend en behulpzaam personeel. Aanrader

Fijn product

Snelle levering..

Tevreden

Snelle levering duidelijke communicatie, Nu nog plaatsen en hopelijk lang plezier van.

Kan niet beter

Zeer snelle service

Alles prima gelopen.

Alles prima gelopen.

Tevreden

De bestelling was gemakkelijk geplaatst. De levering verliep volgens afspraak. Kometen, een tevreden klant.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal