Zoals je wilt dat het gaat!

Telefonisch goed bereikbaar en direct duidelijk antwoord, zo wil je het als klant!

Ontzettend snel geleverd

Goed en betaalbaar product Wij hebben geen boot maar gebruiken deze kachel in de schuur Voldoet prima!

Mooi produkt

Zochten bij verwarming voor in de keuken en overtreft onze verwachtingen is erg snel behaaglijk warm

Nog niet gebruikt, maar snelle levering. Ziet er allemaal goed uit.

Erg goed

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Mooie en lichte TV met de juiste voorzieningen!

Voor de 2 keer Tonysun kacheltje besteld hier. Snel,correct en normaal bedrijf,prima!

PostNL had bezorgingsproblemen (zoals vaker) maar heb een uiterst vriendelijke man aan de lijn gehad van Nautigear die het uitgelegd heeft en het pakket is goed ingepakt en geleverd.

Product lijkt OK, prijs ook, bezorging minder dan verwacht

De prestaties van Natic Gear zijn goed, niets op, aan te merken. Ik kocht 4 reddingsvesten in de Black Fryday gekte en het was duidelijk dat PostNL niet tegen de drukte was opgewassen. Ik krijg steeds onduidelijke mailtjes en uiteindelijk werd het product pas na 4 dagen geleverd. Dat was niet zo erg (in november vaar ik niet), maar de onduidelijkheid maakte dat ik steeds thuis was om het pakje (niet) te ontvangen. Het zou wellicht helpen, als verkoper en bezorger minder meededen met de "morgen geleverd" hype. Het is duidelijk dat de aankoop zelden de volgende dag nodig is. Als PostNL meer tijd krijgt kunnen ze wellicht beter plannen. Ik heb liever een levering na drie dagen met direct duidelijkheid wanneer geleverd wordt, dat steeds beloften die niet gehouden worden.

Vlot.

Gemakkelijk en vlot.

Alles keurig ingepakt en als omschreven .

Heel praktisch om online iets te bestellen een zeer goede opvolging en de levering gebeurd op tijd

We gaan nog meer bestellen

Ontvangen zoals beloofd

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Levering was vlot

Slot buitenboortmotor was te klein en heb ik netjes retour gezonden, Helaas heb ik geen reactie meer ontvangen terwijl ik hier wel 3x een bericht heb gestuurd. Graag zou ik van u mijn geld terug ontvangen. Kunt u aangeven wat er moet gebeuren om mijn geld retour te ontvangen

Vorige week besteld en nog niet in huis

Zit al een week op mijn bilgepomp te wachten.

Tevreden

Ben tevreden over Nautic Gear

Heel erg tevreden ! ++ TOP ++

Als ik bel voor inlichtingen word ik snel en vriendelijk geholpen . Er wordt meegedacht bij problemen . Betaalbare prijzen , heel snelle verzending . Grandioos !

Correct behandeld

Snelle en correcte levering

Fijne zaak

Al veel bij besteld,teak tafel,tv,koelkast Verf,andere bimutop goede uitleg Vriendelijk personeel als je belt.

Zeer goeie service weinig op te merken

zeer goeie service en snelle afwerking van de bestellingen

Lekker snel geleverd

Doordat ik, iets vergeten was te bestellen, kon dat na een telefoongesprek, nog toegevoegd worden aan mijn bestelling. Prima service.

Perfecte organisatie

Bestelling perfect geregeld en snel geleverd.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal