Deskundig, snel, correct

Bij vragen krijg ik deskundig antwoord en hulp bij keuzes. Snelle en correcte orderafhandeling. Ook bij retour zendingen.

Snel, correct.

Snelle levering, vriendelijk, en prima prijs / kwaliteit . Pieter van der Struif.

Product Ok maar bezorging en verpakking ondermaats

Het bestelde artikel zier er fraai uit en voldoet zeker aan de verwachtingen. de bezorging verliep uitermate moeizaam omdat Post.NL de bestelling in een pakketautomaat had gedeponeerd echter die was vol en heeft ruim een dag in storing gestaan, Dit had voorkomen kunnen worden als Nautic Gear een logischere verpakking had gebruikt, een sterke envelop i.p.v. doosje want dan had e.e.a. gewoon in de brievenbus gepast.

Bestelling

Bedrijf is perfect maar post nl is een aanvluiting

Geweldig alles snel gekregen

Als ik weer wat nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn!

Lekker vlot

Opgezocht in Google bestelbenoud Gear en alles prima gelopen Zoals beloofd

Altijd correct

Altijd correct communicatie en uitstekende ondersteuning bij alle vragen die ontstaan.

Très contant du produit, de bonne qualité et livraison très rapide. Merci.

Très contant du produit, de bonne qualité et une livraison très rapide. Merci.

Snelle sercice

Zeer snelle service duidelijke site perfect

Prima en snel geleverd.

Prima product, redelijke prijs en snelvgeleverd.

Snelle levering en precies ontvangen wat ik besteld had

Navilight set besteld, deze is snel bezorgd en netjes verpakt.

soepel

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Makkelijk te bestellen en snel in huis. Dat is wat je wilt.

Snelle levering goede informatie

Bestelling was snel geleverd en op de juiste plek

Zeer snel geleverd en goed verpakt ,zeer tevreden..

Snel en goed

Besteld,bevestigd,volgende dag geleverd,goed verpakt. Alles tip top.

Uitstekende service

Online reddingsvest voor 1 jarig kind besteld, na telefonisch contact te hebben gehad. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Duidelijk antwoord om mijn vragen. Snel in huis. Bedankt voor de goede service

Goeie prijs en vlot geleved

Meerdere keren iets besteld en nooit problemen.

Goed geholpen

Na een verkeerd product te hebben ontvangen was het geen probleem om gelijk het juiste product na te sturen. En het foute product mocht ik houden. Tot service

Altijd snelle en correcte levering.

Mooie producten voor nette prijs

Goed bereikbaar en servicegericht

Na bestellen besloot ik toch om het af te halen in Veenendaal. Dit was telefonisch zo geregeld en een half uurtje later lag het al voor me klaar. Top dus!

Nooit geen problemen met bestellingen gehad, de prijzen vergeleken met andere partijen zijn netjes

Zoals altijd vertrouwd.

Helaas werd het bestelde artikel niet op de website vermelde 2 a 3 werkdagen geleverd. Na een mailtje werd direct actie ondernomen en werd mij uitgelegd dat er vertraging bij hun leverancier was. Ondanks dat is het artikel 2 dagen later geleverd. Dit is overmacht kan gebeuren ben al langer klant en uiterst tevreden....

Perfect !

Kan niet beter .