Snelle levering en goede service

Meerdere keren besteld en altijd direct volgende dag ontvangen. Gever van benzinetank bleek defect na levering, kon hem direct terugsturen en nieuwe ontvangen. Top service!

Correct geleverd en voldoet volledig aan de verwachting

De sluishaak en de impeller schroef voldoen aan de verwachting. Correct verpakt.

Goed en mooi product

Een ventilator op zonne-energie gekocht inclusief accu voor 's nachts. Draait nu een aantal dagen doet zijn werk vooralsnog prima En was een niet al te dure aanschaf

Snelle service, prima product

Duidelijke omschrijving van het product op de site en een snelle levering. Netjes verpakt.

Snelle levering, scherpe prijzen, ruim assortiment

Goed, snelle levering

Moest mijn bestelling even veranderen. Dus gebeld, werknemer zeer vriendelijk aan de telefoon en het werd gelijk opgelost!

Bestelling goed , mailcontact slecht

De bestelling kwam goed binnen , maar zodra je vragen hebt hoor je niets , dit valt mij dan weer tegen.

Alpa tank besteld en een geheel ander merk geleverd krijgen zonder enig bericht

Alpa tank besteld maar kreeg een heel ander merk en model geleverd!

Zeer tecreden

Kwaliteit, snel en goede prijs/kwaliteit verhouding Kortom zeer tevreden

Correcte snelle afhandeling

Correcte snelle afhandeling en goede producten

Erg goed en netjes geholpen

Professioneel en klantgericht

Top service, snel en duidelijk, afspraak is afspraak

Omruil tijd 2 weken was ruim overschreden, ondanks dat is mijn product netjes omgeruild voor juiste product

heel goed

korte termijnen

Kan boodschappen.nl nog wat van leren

Prima levering alleen het mailtje ontbrak

Ik heb via de klanten service een prima 12V TV voor mijn camper binnen gekregen met ingebouwde Google chromecast. Eerst was dit toestel niet leverbaar en heb ik een verzoek gedaan om mij via de e-mail op de hoogte te houden wanneer het toestel weer leverbaar was. Helaas dit mailtje nooit ontvangen en ben er zelf acht gekomen dat het toestel weer leverbaar was.

Ben zeer goed geholpen door een medewerker van jullie

Betrouwbaar (en) snel

Breed aanbod, snelle en betrouwbare levering.

Uitstekende service

Zeer makkelijk te bestellen en een snelle levering

Snelle levering!

On de avond besteld, volgende dag al geleverd! Artikelen netjes verpakt verzonden. Goede aervixe.

Vlugge en correcte levering

xx

Goed advies en zeer snelle levering

Prima, besteld en t goede ontvangen.

Goed.

correcte levering

Mijn bestelling werd vlug geleverd.

Goed product en prijsverhouding en snelle levering!

Navionics product zoals beschreven en heel snel geleverd!

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal