Top product en snelle levering. Zorg wel dat u van in het begin het juiste product kiest..... terug sturen is wel prijzig.

Paraplu-Anker gekocht als he******. Makkelijk besteld, snel geleverd.

Groot assortiment, scherpe prijzen, snelle verzending/levering, goed op de hoogte gehouden.

Besteld en twee dagen later geleverd, top

Suergoed

Prima overleg. 1 onderdeel niet op voorraad, keurig overleg daarover. Prima zo, voor herhaling vatbaar!

Goed en niet duur!

snelle levering en een mooie tv .

het is een mooie tv van thomsom.mooie kleuren en een mooie prijs voor een smart tv hij is 12 volt ben er blij mee.super snel gelevert top

Eenvoudige bestelprocedure; snelle levering.

Ruime keus en snelle en perfecte levering

Mooie overzichtelijke gebruiksvriendelijke site, prijs/kwaliteit uitstekend en een snel en perfect verpakte leverijng

Zeer snel

Snelle levering goede prijs

Maurice Hear heeft het goed voor elkaar.

Goede website, vlotte bezorging en goed verpakt!

Goede producten en snelle bezorging

Scherpe prijs, snelle levering.

Levering snel. Gebruiksaanwijzing helaas in t Engels.

super!

Na problemen met mijn drinkwaterpomp (gekocht bij andere zaak) prima advies ontvangen en snelle levering. Top!

Goede info aan de telefoon, snelle verzending

Alles goed verlopen, ook eerdere bedtellingen.

Snel en netjes geleverd

Duidelijke webshop en goede service

Prima, en vlot geleverd

Nette prijs en geleverd binnen de op de site gestelde termijn. ( Het hoeft niet per se snel maar wel graag op de aangekondigde dag)

Dezelfde dag nog op kunnen halen. Top!

Was nog iets vergeten voor de vakantie maar kon het na een belletje dezelfde dag ophalen!

Perfect!

Wij twijfelden om een gastoestel te kopen, hadden daar vraag over, deze in een bericht verstuurd. Volgende dag antwoord. Verzending na betalen direct! Met vrachtkosten geleverd, ook super, je krijgt een tijdslot van 2 uur en 10 minuten voor ze bij je zijn nogmaals bericht! Wij zijn super tevreden.

Supersnelle verzending

Overzichtelijke website. Snel gevonden wat ik zocht. Uitgebreide info bij het artikel. Bestelling de volgende dag ontvangen. Zeer tevreden

Gewoon top

Mooie site en snelle levering , alles is precies gelijk getoond wordt

Snel geleverd voor prima prijs

Netjes verpakt en een van de goedkoopste.

hellemaal goed

doen wat ze zeggen , dinsdag besteld woensdag in huis en goeden prijs .

Ook als er eens iets misgaat, prima service.

Als de bestelling in een keer goed gaat heb je een goede ervaring bij elk bedrijf maar Nauticgear lost ook problemen prima op. Een van de artikelen was uiteindelijk niet leverbaar en ze belde daar keurig over. Hierbij gaven ze een aantal alternatieven aan die ik de volgende dag in huis had en binnen een paar dagen was alles keurig verrekend.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal