Zeer snelle levering en goede kwaliteit

Zeer snelle levering. Vaak de volgende dag a geleverd. Ook de artikelen zijn volgens verwachting goed.

Snel en volgens beschrijving

Kwaliteit en prijs is goed, communicatie over levertijd kan beter.

Betrouwbare partij, maar vertraging voor het uitleveren kan beter met de klant gecommuniceerd worden.

Goed product, ( accubewaker ) snel ontvangen.

Vriendelijke medewerkers, met kennis van zaken.

Snelle, correcte levering in stevige verpakking.

3 artikels besteld om te kajakken; reddingsvest, waterdichte ton en een waterdichte zak. Besteld op vrijdag vanuit België en de volgende dag geleverd via PostNL in een stevige doos. Helemaal geleverd zoals het hoort dus :)

super

snelle service

Prachtig dat deze ventilatieroosters nog te krijgen zijn.

Groot assortiment en snelle verzending

Een duidelijke website, concurrerende prijzen en snelle verzending

Bestel en het product komt sneller dan verwacht

Tevreden

Tevreden! Moest wel even doorvragen maar telefonisch advies was geduldig en goed.

Mooie en stevige tafeltjes

De website Nautic Gear was mij niet bekend en ik kwam er bij toeval, op zoek naar houten bijzettafeltjes voor in de tuin. Omdat de houtsoort niet vermeld stond was ik wat huiverig om te bestellen, maar de positieve reviews van andere klanten haalden me over de streep. En gelukkig maar, want ik ben positief verrast door de kwaliteit en het uiterlijk van de tafeltjes. Aanrader!

Super snelle levering

Mooie snelle levering volgende dag in huis

Was snel geleverd.heel fijn product.mijn zweem Plato was heel heel nu spierwit super

Verwarrend

Pannenklemmen besteld. Foto staat links/rechts op met knoppen. Ik ontvang 1 klem links klein en 1 klem groot rechts en ook nog zonder knoppen. Gebeld en wel heel correct geholpen, maar de knoppen kunnen pas over meer dan een maand nageleverd worden. Serviceafdeling is ook van mening dat de advertentie misleidend is. Maar kunnen me natuurlijk niet aan die knoppen helpen. Ik ga begon volgende week naar de Oostzee dus zonder klemmen. Als ik dat geweten had, had ik ze ergens anders besteld. Is nu te laat.

Prijs kwaliteit verhouding prima!

Verpakking was wat gammel waar het in verzonden werd. Doos was ook gescheurd en door postnl dicht geplakt, gelukkig nog wel kompleet. Voor de volgende keer een wat stevigere doos gebruiken.

snelle en correct afhandeling

Bestelling geplaatst en deze is zeer snel opgestuurd en afgeleverd. helemaal prima. ben tevreden over de service.

Helemaal TOP

Snelle levering en nette prijzen.

snelle levering, prima product

Makkelijk koelkast keuze te maken ter vervanging van mijn oude boot koelkast, snelle levering via exporteur.

goeden service

vlotte levering

Goede uitleg bij aankoop

Ik heb voor mijn sloep een 42 liter benzinetank met brandstofmeter en niveaumeter gekocht. Heb nog geen tijd gehad het te monteren maar de aansluitschema’s zien er duidelijk uit dus dat gaat lukken.

Goede service, goed product

Product is zoals beschreven. Toen mijn pakketje niet meteen geleverd werd ben ik heel vriendelijk verder geholpen en is alles goed gekomen.

Perfect snel en compleet geleverd.

Kon ze de zaterdag na levering gelijk aan de boot hangen. Had ze ook bijna nodig toen de NauticGear sloep, komende vanaf de Amstel, best veel waterverplaatsing maakte in het voorbij varen....

Snelle levering !

Snel en correct.

Snelle levering goede prijs en kwaliteit

Zoals gezegt de artikelen zijn van goede kwaliteit en snel geleverd

Fijne website, groot assortiment.

Fijn werkende website, ook met mobiel. Groot assortiment. Prijs van producten gemiddeld. Snelle service.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal