Goede levering, goede service

Ik had iets besteld , maar ook iets vergeten. Mail gestuurd. Direct reactie en goede oplossing.

Vlugge levering, niets op aan te merken.

Fijne duidelijke website met veel keus. Ons zwemvest was vlot binnen, keurig verpakt. Bedankt!

Gewoon goed.

Hele snelle levering van het bestelde produkt. Goede website & service.

Tevreden met product prijs en levering

Prijs prima en snel geleverd

Snelle service en goede kwaliteit.

De juiste informatie over de kwaliteit van het geleverde product.

Snelle levering.

Door de behoefte aan redelijk geprijsde petroleum kwam ik tijdens mijn zoektocht op deze site. Na de bestelling is deze redelijk snel geleverd.

Was altijd goed

Altijd alles optijd en goed verzonden

Een verzendfout werd zonder commentaar snel gecorrigeerd

De bestelde pomp werd snel geleverd, maar toen bleek de hendel te ontbreken. Ik meldde dat via een e-mail en vlot daarop werden we gebeld. De toon was vriendelijk en nazending werd beloofd, We proefden geen argwaan of verwijt etc. En twee dagen later was de hendel er! Prima!!

Matig

Op 28-05-2024 een Garmin Striker 4 Fishfinder met spiegeltransducer en GPS Art.nr. GAR-010-01550-01 besteld + Garmin verloopkabel voor 8-pins transducer naar 6-pins Echolood Art.nr. GAR-010-11612-00 Deze verloopkabel bleek niet nodig. Na telefonisch overleg verloopkabel op 30-05-2024 retour gestuurd inclusief retourformulier. Op 18-06-2024 wederom telefonisch kontakt gehad en tot nu geen resultaat.

Goede service!

Spulletjes besteld, werd netjes aangegeven dat deze 'out of stock's waren en of dat een probleem was. Spullen uiteindelijk toch binnen verwachtte levertijd geleverd.

Service zowel via telefoon als webshop is super

2 luxe bootstoelen besteld net voor 17.00 zelfde dag verzonden. Super. Ook vragen via de telefoon werden goed beantwoordt.

Mooi product

Helaas lopen de uiteinden konisch dus niet mooi in te korten verders super product

Beschadigd

Ik ontving de Odesea buitenboordmotor trolley in een doos die opnieuw was dichtgeplakt. Er zitten al kleine krassen op en in de hoekverbinding onderin zou denk ik een gaatje geboord moeten zitten, dat ontbreekt. Retoursturen vind ik ook zonde van alle kosten en CO2 en ik houd hem wel. Maar het had er wel bij vermeld mogen worden dat dit een ‘tweedekansje’ was met lichte gebruiksporen. Levering was wel prima op tijd.

goed product, snel geleverd

maatvoering dekdoorvoer op site mag iets completer

Foutje netjes opgelost.

Ik had o. a. een verstelbare plug van 22 -27 mm besteld. Er werd geleverd een plug van 22 mm. Foutje, kan gebeuren. Na contact via e-mail werd alsnog gratis de juiste plug snel geleverd.

Goed product, zeer snelle levering, redelijke prijs

Hoewel het een goedkoop en simpel product betrof in dit geval, toch zeer snel geleverd. Vorige ervaringen met Nautic Gear waren eveneens zeer goed. Zeker aan te bevelen site.

Klantvriendelijk.. meedenkend

Samen met klantenservice... goed bereikbaar trouwens.. keuze voor drinkwaterpomp in de boot heroverwogen..

Snelle bezorging, goede prijs

Snelle bezorging, goede prijs voor een mooie aanbieding.

Super snel geleverd!

Toegankelijke website, goed product tegen een goede prijs.

Goede ervaring

Zelf gevraagd wanneer product moest komen, want kreeg geen voorspelling. Na navraag keurig geantwoord en kwam nog dag sneller dan verwacht. Het

Eenvoudig&vlot geleverd

Uitgebreide site en snelke levering!.

Zijn snel met leveren

Snel met leveren

Alles op voorraad wat ik zocht en zeer snelle levering

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal