snel en goed, prima

zie bij de sterren

ZoAls altijd keurig verpakt en correcte service en levering

Niet alles was in voorraad bij de bestelling maar communicatie hierover was goed en zodra het laatste stuk binnen was werd het pakket verstuurd. Top service zoals altijd

Snelle levering!

Prima levering en product voldoet aan de eisen

Netjes geleverd volgens afspraak

Slecht

Materiaal was van slechte kwaliteit

Super snelle levering maar slecht afgeleverd

De bestelling werd heel snel geleverd. Echter de manier waarop laat te wensen over. Ik wou jullie hiervan op de hoogte brengen door foto's van het pakket te sturen maar mijn mail kwam steeds terug. Met vriendelijke groeten, Els de Wolf De zwemvest was gelukkig niet beschadigd dus dat is het belangrijkste. Het leek wel alsof er over het pakket was gereden

Product zoals omschreven overzichtelijke website

Alles makkelijk en snel besteld producen zoals omschreven. Verbeterpunt zou kunnen zijn. Status van de bestelling inzichtelijk maken en verwachte leverdatum aangeven op moment van bestellen.

Product besteld en keurig geleverd

Website heeft een paar vervelende tekortkomingen. Klantenservice is geweldig

C’est d’une rapidité de livraison incroyable

Visite sur le site, comparatif des prix, regarder les conseils sur les vidéos de nauticGear, commander et 24 h après c’est à la maison Parfait pour moi

Goede producten en snelle levering.

Goede spullen tegen goede prijs Je kan altijd bellen voor advies

Me pakket was ff vertraagd door PostNL

Na vertragen bij PostNL en prima contact met neatic gear toch me pakketje binnen. Al met al prima.

Super service

Leveren prima producten en super service. De D-Sluiting die ik besteld had bleek niet geschikt voor het anker, na één telefoontje had ik binnen een dag de juiste Harpsluiting kosteloos in huis.

Super klant vriendelijk!

Top snelle levering!

Juiste artikelen en volgende dag ook echt bezorgd

Juiste artikelen en volgende dag ook echt bezorgd

Fantastisch, goed product en snelle levering tegen lage prijs

Fantastisch, goed product en snelle levering tegen lage prijs

Erg tevreden

Duidelijke beschrijving en snelle verzending en goede prijs

Goede producten en fijne service. Snel versturen van de producten

Zoals altijd.... Snelle levering

Fijne webshop. Bestel er vaker en alles wordt snel volgens afspraak geleverd

Gemakkelijk en goed

Helemaal goed en echt de volgende dag in huis

Helemaal goed en echt de volgende dag in huis

Prima en prettige service

Voor de aankoop uitstekend telefonisch advies gehad, snelle levering. Goede ervaring

Toppers

Kijker en opbergbak besteld, zeer snel geleverd. Kijker, talamex 7 * 50, is een mooie en goede kijker. Opbergbak is mooi en heel netjes afgewerkt.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal