Zeer snelle levering

Op vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend voor 9 uur al afgeleverd. Prima geregeld.

Snelle levering, zorgvuldige verzending!

Zeer snelle en goede levering

Produkt vlot geleverd

Tevreden gevoel

Goed advies maar lange levertijd

Prima telefonisch advies gehad voor de aankoop. Levering duurde echter lang: op vrijdag voor 12 uur besteld en de week erna op woensdag pas geleverd, terwijl de radio op voorraad was. Zelf nog een keer gebeld om te vragen naar de levering. Vorige bestellingen werden allemaal de werkdag na de bestelling bezorgd.

correcte en directe lvering gevraagde

goeie service support team !

Alleen we hadden gevraagd dat het pakket zeker vrijdag bij ons zou zijn, maar door de post werd het pas maandag bezorgd. Misschien spoed pakketten aangetekend versturen.

Zeer snelle en correcte levering

Goederen besteld en binnen 1 werkdag ontvangen! Ook heeft men 1 artikel dat ik helaas niet kon gebruiken en ik teruggestuurd heb netjes binnen enkele dagen gecrediteerd.

Olieslang

Prima geregeld, zeer snel ontvangen.

Alles wat ik tot nu toe besteld heb voldeed perfect aan de beschrijving en werd snel en correct geleverd . Ben erg blij met deze leverancier van mijn watersportplezier.

communicatie had beter gekund

Ik koos voor Nautic Gear bij het bestellen van twee zeiltassen omdat die ze eerder kon leveren dan een concurrent. De concurrent was goedkoper, maar ik had het er voor over om wat meer te betalen zodat ik ze ook binnen 3 à 4 dagen binnen had, voor onze zeiltocht naar Engeland. De concurrent meldde namelijk wel netjes dat er een langere levertijd op zat. Geen reactie meer gehad over het uitblijven van de levering. Na mijn vakantie zelf contact opgenomen en er kon geen garantie worden gegeven over de levertijd. Minpuntje dus. Verder kreeg ik wel een hele grote doos met verpakkingsmateriaal. Vanuit duurzaamheid had het volgens mij wel wat kleiner gekund. Naar aanleiding van de review ben ik gebeld door Nautic Gear. Ze hebben uitleg gegeven van het waarom dat de levertijd niet gehaald is (geen voorraadbeheer met leverancier). Verder gaf de beller aan om het punt van de verpakking zeker op te gaan pakken (kan ook plausibel zijn). Vooralsnog geef ik ze het voordeel van de twijfel. Een en ander zal moeten blijken bij een volgende bestelling. In ieder geval geeft de review aanleiding om te bellen, wat ik waardeer.

Zeer snelle levering en prima product

Prima produkt , verpakking is zeer goed om beschadigingen te voorkomen en levering was zeer snel. Bedankt.

Adm. had sneller kunnen beoordelen dat mijn betaling binnen was; dan was er eerder geleverd.

Snelle levering, goede prijs.

Na wat verwarring over de grootte vd vlaggen snel en goed opgelost. Uitstekend bereikbaar. TopTent dus!

Tevreden met aankoop

Alles vlot verlopen en dit tegen een correcte prijs!

Nu even minder....

Jammer dat jullie de gestuurde mail niet lezen..

Snel en GOED

Snel en goed zij ik al

Dik in orde!

Een paar herlaadsets voor de Besto Reddingsvesten en een verbandtrommel besteld. Alles binnen twee werkdagen in huis, dus helemaal goed!

Gewoon top!!

Top!!

vlugge levering , goede kwaliteit

top

Snelle levering.

Makkelijk besteld en snel weer binnen.

Altijd goede kwaliteit. Prijs valt mee. Gewoon een hele goede (web)winkel.

Besteld en supersnel geleverd

Prima service zeer snel geleverd.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal