zeer tevreden

snelle levering . Het toestel voldoet volledig aan de beschrijving en werkt prima

Gewoon geweldig goed!

Duidelijke omschrijvingen van de producten. Snelle levering. Correcte communicatie via emails. Ikke helemaal tevreden.

nette website

Nette website, kon na telefonisch overleg gelukkig nog een artikel toevoegen aan de verzending. Vriendelijke jongens aan de telefoon, goed geholpen.

Goed geregeld!

Duidelijke website, snelle levering en duidelijke communicatie.

Fantastisch !

Prima snelle service

Niet iets extra's doen

Bestellingen uit voorraad gaan goed, jammer dat jullie niet de moeite willen nemen om ook iets te bestellen wat niet uit voorraad komt, nu gedwongen om ergens anders heen te gaan.

Rubberboot hoes

Budget Boothoezen Covy Line, rubberboot. Past perfect, BBline 270. Zeer snelle levering, goed materiaal. Ook makkelijk aan te brengen voor mijn zoon (15). Erg blij met deze aankoop. Note; Je hebt wel een statief nodig om t zeil aflopend te maken.

Snel en prettig. Ook evt retourzending snel geregeld

Snel en prettig. Ook evt retourzending snel geregeld

Professioneel bedrijf

Altijd een zeer snelle levering en goede kwalitatieve producten.

Top geregeld

Na duidelijk advies, kwam mijn bestelling alde volgende dag in huis

Ik had me bestelling zeer vlug

Kabel van zeer goede kwaliteit ben een tevreden klant

Goede kwaliteit

Goede levering en ziet er goed uit

goede prijs, gemakkelijke bestelling, snelle levering

Absoluut geen klachten, waardeer de goede informatie van de verzending en de snelle afhandeling. Het product wat wij kochten was hier het goedkoopste met goedkoopste leveringskosten. M.a.w. aan te bevelen om hier even te kijken of jouw product hier ook leverbaar is.

Zeer snelle levering.

‘s Avonds besteld, volgende dag geleverd. Top!

prima bestelwijze en dito levering

website/-shop werkt goed. Levering volgens belofte/afspraak.

Vlotte en correcte levering

Prima assortiment keuze

Betrouwbare leverancier van uitstekende producten

Bootstoeltje besteld en binnen 2 dagen snel en goed geleverd. Ga zo door beste mensen van Nautic Gear met het leveren van goede producten tegen een scherpe prijs!

Snelle levering!

Eind van de dag besteld en volgende dag in huis! Bedankt hiervoor!

Geen uit leg met de werking

Ziet er degelijk uit Maar het zou mooi zijn als er een beschrijving met de werking bij zat. En waar die plastic folie voor is die er tussen zit

prima, vriendelijk contact, goed advies

Supper service

Zeer tevreden zijn wij , we raden het iedereen op het water aan

Ziet er goed uit

Goed en snel geregeld