Altijd betrouwbare snelle levering. Bijna alles wat je nodig hebt op voorraad

Altijd betrouwbare snelle levering. Bijna alles wat je nodig hebt op voorraad. Ideaal voor het klaarmaken van de boot, voor het nieuwe vaarseizoen.

Heel correcte en snelle levering

Hebben een goed assortiment met vaak scherpe prijzen

Perfect en snel

De dekstekker was zo gevonden, besteld & geleverd

Helemaal prima

de bestelde artikelen waren snel geleverd en van een goede kwaliteit

Snel en correct

Duidelijk beschreven product op de webshop. Snelle levering.

zoals altijd top

gewoon top

Vlot bezorgd

Bestelling snel in huis.

Zeer klant onvriendelijk

Bij een verkeerde levering Mag je zelf weer het juiste artikel bestellen en moet je zelf het verkeerde artikel opsturen. Omdat dit twee keer verzendkosten zijn protesteerde ik. Hierop moest ik maar bestellen met ophalen en dan weer bellen dat hun de order weer omzetten naar versturen. Dit werdt echter vergeten. De verzendkosten van het verkeerde artikel zullen ze terugbetalen. Allemaal zeer omslachtig en zeer veel telefonisch contact.

Zoals het hoort

Helemaal goed

Snel, goed spul.

De zekering en zekeringhouder bleken zeer robust, prachtige kwaliteit. Ze zending was er binnen twee dagen.

Goe bezig

Perfect in service and timing.

Ok

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service

Snel en goed.

Bestelling volgende dag verzonden. Lage verzendkosten.

Alles prima

Goed .netjes .

Bestelling lag als vermeld na 2 dagen gereed in Veenendaal. Afhalen was gemakkelijk en zeer vriendelijk geholpen.

CORRECT - SNEL met INFO

YOP !

Zie onder

Duidelijke site. Snel contact. Snelle levering correct uitgevoerd.

Super snelle correcte service!

Super goed dankjewel

Ik ga zeker nog twee bestellen ze zijn mooi en geven een super geluid

Prima advies gehad aan de telefoon

Ik ben goed geholpen om mijn keuze te maken. Tevreden met mijn artikel en de snelle levering.

Informatie website niet actueel

Op zich geen slechte winkel maar informatie op de website kan beter. Ik had een boothoes besteld in de verwachting dezelfde kleur te krijgen als op de afbeelding. Maar ik kreeg een hele andere kleur. Gemaild en de eerstvolgende dag teruggebeld. Navraag bij fabrikant bleek dat het nieuwe model een andere kleur heeft. Ik heb er verder geen drukte van gemaakt maar ik vind het wel slordig dat de site in deze niet actueel is.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal