10/10

Snelle service ondanks besteld op feestdag

zwemvesten netjes de maten er duidelijk bij.Alles op voorraad.Snelle levering ondanks Pasen.

Snel geleverd en producten zoals verwacht

Fijne club , betrouwbaar en waar voor jezelf. Aanrader

Geheel conform afspraak en binnen dag geleverd

Zoals beloofd binnen dag geleverd.

Heel goed verzorgd en snel opgestuurd

Zoals altijd perfect

Gewoon snel, goed en een eerlijke prijs

Mooie prijs Vlugge levering Nette verpakking

Bekerhouder besteld. Keurig ingepakt .

Tevreden vlotte levering

Goede ervaring, goederen zoals verwacht

Prima ervaring met dit bedrijf.

Prima ervaring met dit bedrijf. Had iets besteld wat niet helemaal naar verwachting was. Na het terug gestuurd te hebben had ik binnen 2 dagen een creditfactuur.

Fijn geholpen

Spullen worden snel geleverd en klanten service is gewoon te bereiken voor vragen

mooi product voor een vriendelijke prijs

Mijn recente aankoop betreft de Nuova Rade hard kunststof dekdop voor afzuiging van de vuilwatertank. De verzonken M5 bevestigingsbouten worden mooi afgedekt door het schroefdeksel. Dit deksel hoeft niet persé met een lierhendel te worden vastgezet. Het kan ook met een plat stuk gereedschap, worden gesloten of geopend. In mijn geval is een gat met een diameter van 51 mm in het stalen dek gezaagd, waartoe een kunststof tussenring moest worden toegevoegd met een inwendige diameter van 57 mm en ook 2 pakkingen (hier type G3900, 0.7 mm dik). De 3 boutgaten in het dek zijn M5 getapt en met siliconenkit afgedicht. Het kettinkje is los gemaakt om valse luchtaanzuiging vanuit de walinstallatie te voorkomen.

Snel geleverd nette prijzen Gratis verzending

Alles overzichtelijk en makkelijk te bestellen

tevreden

snelle afhandeling

Heel netjes en snel

Alles soepel en vlot verlopen.

Wat zal ik zeggen. Eigenlijk ging alles zoals t hoort.

Levering perfect verlopen, prima verpakt.

Tv werkt zoals beschrijving beloofde.

Goed!!

Alles volgens afspraak! Snelle levertijd!!

Zeer tevreden!

Uiterst snelle service en bovendien aan een interessante prijs! Werkelijk aan te bevelen....

Snel geleverd en perfect product.

Al meer producten gekocht bij Nautic Gear. Een aanrader om te kopen

Leuk bedrijf leveren heel snel.

Hier kunt u zeker kopen leveren snel. Dat is toch heel fijn als je er niet steeds hoeft acheraan te bellen. Een aanrader dus. Wij hebben ook de sloepsite gratis misschien leuk om daar op te adverteren.

Besteld om 16u30 en geleverd om 12u30 de volgende dag!

Prima service zoals aangegeven op de website!

Super goed

Goede en duidelijke site waar je snel je bestelling kunt plaatsen. Product was precies goed zoals omschreven. Eenigste minpuntje is de levering die verloopt via post.nl maar die leverde niet op de afgesproken dag maar twee dagen later en dan ook nog niet thuis maar bij een afhaalpunt zonder dat dit was afgesproken. Misschien een idee om voortaan met DHL te leveren.

Volgende dag in huis

Degelijke pomp snelle levering