ok, maar schoonheidsfoutje

Ik heb de goede producten ontvangen, maar van 1 artikel was de verpakking open gescheurd. Het zou aan te bevelen zijn als er een kort standaardbriefje meegestuurd zou zijn met de boodschap dat de verpakking open is geweest, maar weer zo goed als mogelijk weer is dichtgeplakt. Dit kan discussies voorkomen als zou zijn gebleken dat er een onderdeeltje ontbrak

zeer goede service

Mijn bestelling geplaatst en binnen enekel dagen al geleverd. Ook reactie gehad op mijn vraag die ik online had gesteld snel beantwoord. ik heb verder geen klachten.

Snel en kundig

Al veel artikelen besteld altijd deskundig en correct geholpen

Precies gekregen zoals besteld.

Snel en goed geleverd. Dik in orde dus!

goede service

1 a 2 dagen vertraagde levering doordat artikel toch niet op voorraad bleek te zijn. Goede communicatie via email over bestelling en verzending. Goed verpakte en verzorgde levering product (garmin navi)

Excellent in every way!!

Even with the Easter break ahead of us, the scheduled delivery day was met!!! Amazing!! A very trustworthy company.

Goed op de hoogte gehouden

mooi product

Na contact te hebben gehad alles duidelijk en makkelijk besteld en snel geleverd. Mooi aanvullende vuldop met slot voor onze unit

Pakket snel en correct geleverd

goed geregeld

goede prijzen en snel geleverd

Netjes op tijd geleverd en goed vwrpakt

Snelle bezorging, goede service, niets op aan te merken

met behulp van de klanten service de juiste impellerpomp gevonden

het kostte wat moeite om er achter te komen wat de juiste Johnson impellerpomp was voor de BUKH DV 24, maar heb uiteindelijk de juiste snel ontvangen.

gewoon netjes en goed

wat ze zeggen , doen ze ook , gewoon zoals het hoort

Supersnel

Pomp nodig, besteld en andere dag geleverd. Toppie!

Voor herhaling vatbaar

Heel vlot, snel en correcte prijs

Vriendelijk telefonisch, geduldig en behulpzaam.

Persoonlijk contact goed, Webside, bestelprocedure lijkt ok, doch kent hindernissen. Maar het besteld en betaalde artikel, Jabsco vuilwaterpomp heb ik nog steeds niet ontvangen. Dit blijkt (mijn fout/bezorger) ik wist niet dat het bij het afhaalpunt reeds was bezorgd.

Snel binnen wat je besteld

Gasslang snel geleverd

Gasslang zat netjes verpakt en werd snel geleverd

tevreden

ik heb een positieve ervaring met nautic gear, zowel qua producten als levering. dank u

Geheel volgens bestelling

Ik weet niet wat er beter zou moeten

Super service.

Fijne site. Bestellen gaat supermakkelijk, en vooral snel,net als de verwerking. Binnen een half uur kon ik mijn bestelling al ophalen. Helemaal geweldig.

Snelle levering en mooi assortiment.

Snelle levering en mooi assortiment.

Goede afspraken. Prima service

Gewoon goed