zeer goede service

zeer goede service en tevreden

alles was ok

perfect

perfect

zeer correcte info over te leveren product snelle versturing met track and trace

Zeer goede service

Heb al enkele producten bij jullie besteld, steeds met goede en snelle service, superbedrijf. Doe zo voort. Eric

Supersnelle levering.

Verschillende dingen besteld en de volgende dag alles geleverd super.

Prima advies, bedrijf denkt met je mee.

Ik ben goed geadviseerd. De medewerker denkt mee, is deskundig en neemt de tijd.

laatste ervaring slecht

Laatste bestelling was betaald , maar 2 of 3 weken later nog niet geleverd , dan heb ik gebeld m, maar men vond mijn bestelling ( koelkast ) niet terug , wel men betaling !!!!!!!!!!!!!! Werd vriendelijk rechtgezet en wordt nu dadelijk geleverd .

Zeer correct

Snelle levering van bestelde producten

Hele snelle en goede levering

Op de website vind ik het nog wel eens moeilijk om artikelen te vinden met de zoekfunctie. De bestelling zelf gaat heel gemakkelijk en goed. De levering is erg snel en het goede wordt geleverd.

Goed advies en zeer klantvriendelijk.

Snelle levering top product..

Thuis geprobeerd..deze week op camping in de camper installeren. Ben benieuwd. Mvg

Onduidelijkheid welk scharnier op de geleider past.

Op de website staat niet duidelijk welke artikelen van het buiskapbeslag bij elkaar hoort. Hierdoor heb ik twee producten besteld niet op elkaar passen, Dek scharnier RVS met Schroefpin eigenmerk en Buiskapbeslag glijder 65mm. Na telefonisch overleg werd het pas duidelijk, Nautic Gear zal kijken of ze de omschrijvingen kunnen aanpassen en de artikelen meer bij elkaar te zetten. Ik heb het gelukkig zelf kunnen aanpassen door nieuwe gaten in de geleider te boren zo dat de dek scharnier daar op bevestigd kan worden.

Duur

Toen ik de rolletjes ducktape zag en daarmee de kwaliteit realiseerde ik mij dat deze het dubbele kosten in verhouding tot andere winkels met betere kwaliteit ducktape. Dit verdient de naam Ruktape.

Overzichtelijke website, snelle levering

uiterst goed geholpen

vriendelijk personeel.kundig.scherpe prijzen. had n vraag die ze niet konden beantwoorden ,werd ik de volgende dag teruggebeld met t juiste antwoord.hadden ze het bij de leverancier uitgezocht.kortom geweldige service.

Tevreden met de afwikkeling

Zie hierna

Snelle en adequate service

Vlotte levering

Goede producten en prompte levering

Na een korte hapering in het bestelproces kwam alles dank zij de interne support snel en keurig per post.

Prima, schoonmaak set boot besteld

Prima overzichtelijke website met goede productinformatie. Al vaker wat besteld, altijd snel geleverd.

Helemaal top

Was wat vergeten bij te bestellen en dat hebben de jongens mooi opgelost echt top

snel besteld en snel bezorgd

snelle levering en uitstekende resultaten met het bestelde product

Vlotte levering

Mooie producten, teakhouten vlaggenmast is kwaliteit voor een redelijke prijs

Zoals altijd, goede prijs en op tijd geleverd.

Goeie klantopvolging!

Update: Kort na het publiceren van onderstaande recentie kreeg ik telefoon van Nautic Gear. De vriendelijke man aan de lijn zocht mee naar een oplossing voor mijn probleem. Fijn, daar draait echte klantenservice om! Er kan altijd iets mis lopen, maar een vriendelijke en goeie opvolging maakt het verschil. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt. --- Beste, Dank voor de duidelijke communicatie ivm vertraging. De oven die ik kocht is echter niet ok. Eén van de twee scharnieren van de deur zit los. Ik zal mijn technisch onderlegde vriend die volgende week komt vragen of hij eens kan kijken. Is het echt defect of zie ik het niet goed. Indien het echt defect blijkt zou ik graag opvolging van uw kant krijgen. Jelle

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal