Goede service.

Inderdaad zoals online beloofd bezorging op de dag na de bestelling. Ook de prijs was lager dan bij andere bedrijven.

Makkelijke site en alles op voorraad Super snelle levering en als ik het echt snel nodig hebt kan het worden afgehaald in Veenendaal

Vlotte levering

Goede prijs en levering

Alles perfect geregeld en precies wat ik nodig had.

Mijn dank voor de correcte afhandeling van mijn bestelling.

Alles correct afgehandeld

Snelle en correcte behandeling

Word snel en netjes zoals afspraak behandeld

zeer snelle en adequate levering !!

wat je zoekt en ziet op de site krijg je de volgende dag zonder onzin! Super.

Binnen een dag had ik n,m spullen

Snelle levering.. Goede website...Top

Top ervaring

Alleerst telefonisch contact gehad voor aankoop prima te woord gestaan daarna product besteld en betaald . De levering ging snel en je krijgt per email een bevestiging zeer tevreden Product was goed verpakt . Aanbeveling vandaar de hoge score.

zeer goed

+snelle levering ! + top product! -bij de bevestigingsmail van betaling zou het product en code vermeld mogen staan. nu stond er enkel dat de betaling ontvangen was.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goed betrouwbaar bedrijf.

Goede service. Radio voor mn sloep gekocht. Omruilen voor zelfde product was niet meer mogelijk. Product was niet meer leverbaar. Vergelijkbaar product gevonden. Iets bijbetaald omdat het duurder model is. Altijd goed en snel te woord gestaan. Als ik iets voor mn sloep nodig heb kom ik hier weer terug. Aanrader..!!

Perfecte organisatie/sevice en betaalbare kwaliteit

Nog niet geïnstalleerd

Duidelijk bestelproces, snelle levering

Goede producten, duidelijke omschrijvingen, duidelijk bestelproces en mogelijkheid om naar een afhaalpunt te verzenden. En dat alles voor een goede prijs.

Per omgaande geleverd!!! Top.

Snel.

Snel geleverd hetgeen ik bestelde. Op een technische vraag aan de klantenservice kreeg ik antwoord.

Goede kwaliteit producten en snel geleverd

juiste kwaliteit en snelle levering

Juiste kwaliteit en snelle levering zoals aangegeven op de site.

Goed geregeld

Zeer snel geleverd, product ziet er goed uit ben erg tevreden.

Goed vindbaar op de site en daarna snel geleverd.

Alles oké en snel

De verpakking kan kleiner

Goede service en kwaliteit

Nokia 24 inch tv 12 volt aangekocht en snel geleverd.

Kan niet anders zeggen dan mijn ervaring geweldig was. Nadat post nl het pakketje was kwijt geraakt , hebben de mensen van Nautic Gear dit keurig opgelost. Een voorbeeld voor hoe het moet !

Producten keurig verpakt, en de volgende dag in huis.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal