Op zich goeie service.

Alleen had ik een verwarming besteld met extra lont maar die zat er helaas niet bij.

Bedrijf dat mee denkt!

Zeer prettig bedrijf dat met de klant mee denkt. Goed bereikbaar en snelle afhandeling.

Petroleum kachel

Hele mooie kachel, geeft veel warmte. Helemaal blij mee. Keurig afgeleverd

Ruime keus duidelijke side

Jullie zouden een ander bedrijf voor de bezorging moeten nemen. Of de tekst op jullie side weg halen” volgende dag geleverd “ Zeker met de bestelling antivries was dit dus balen 3 dagen heeft PostNL er over gedaan. Zodat ik als nog antivries in een bootshop moest kopen €5, duurder maar bij de min 10 die we in Leeuwarden gehaald hebben. Beter dan de boel bevroren. Veel stress en onkosten.

Artikelen zijn scherp geprijsd en worden snel (de volgende werk-)dag geleverd.

Geleverd wat ik heb gekocht

Compleet, op tijd, tevreden

Snel en goed geregeld en een mooie prijs

Prima service vlotte verzending

Waarom product niet in een doos versturen?

Pakket volledig omhuld met dikke laag bubbeltjesfolie waardoor tijdens uitpakken het touw van de reddingsboei is doorgeknipt en er tape op het plastic zat, welke moeilijk verwijderbaar is. Dus voortaan in een doos. Na contact over bovenstaande heeft Nautic Gear in overleg met mij een niet koord/touw gestuurd. Wel in oranje ipv wit, maar ok ze doen iets met de feedback. Ik heb het cijfer naar 8 aangepast.

Lekker snel in huis en kon het nergens goedkoper vinden.

Ruime keuze op de site en mijn totale bestelling was hier echt het voordeligst. Alles snel geleverd, niets op aan te merken.

Prima afhandeling.

Snelle levering.

Fijne ervaring

Goed produkt. Efficiënte bezorging. Ben heel tevreden

Super kwaliteit

Foetsie Tonysun petroleum kachel besteld. Super goed verpakt en snel geleverd. Toppie.

Snel en correct -dus eigenlijk: zoals altijd!

Of je nu iets heel kleins bestelt of een grotere order en bestelling plaatst, de service en afwikkeling is bij Nautic Gear altijd perfect en bijzonder vlot. Chapeau

Prima probleemoplossing door snelle service

Nautic Gear leverde een Stazo SecuTred anti-slip dekbekleding met een spuitkoker kit die ver over de bruikbare datum was. (03/2022) De fabrikant van de kit (Bostik) raadde het gebruik ten stelligste af en gaf geen enkele garantie op de werking of verwerkbaarheid. Na telefonisch contact met de klantenservice van Nautic Gear werd voor een snelle oplossing gekozen in plaats van het simpel retourneren van de aankoop. Binnen enkele dagen werd mee een verse spuitkoker toegestuurd. Het ongemak werd dus voortvarend en tot volle tevredenheid opgelost.

Zijn zonder meer goed

Bij contact met het winkel personeel altijd een goed advies en vriendelijke medewerkers.

snel en goed

Snelle levering!

Op de website van Nautic Gear vind ik een heel breed aanbod met goede producten. Voor onze zeilboot is hier bijna alles te vinden voor een goed prijs.

Snel en netjes verpakt geleverd.

Ook de informatie omtrent de levering waren uitstekend. Zelfs extra info nadat DHL de gewijzigde adresgegevens niet hadden gelezen en een tweede keer langs moesten komen.

Goed.

Fijn te woord gestaan aan de telefoon. Behulpzaam. Pakket goed afgeleverd. Geheel compleet.

Goed geprijsd, goede kwaliteit en snel bezorgd

Ik vond het heel prettig dat ik snel en gemakkelijk de bestelling kon plaatsen, alle informatie over het product terug kon vinden op de pagina en dat het zo snel bezorgd was.

Vriendelijke mensen a d telefoon, goed geholpen en snelle levering, waarbij je met mails op de hoogte wordt gehouden.

Weldig voor 20:30 bestellen de volgende dag in huis top service

Inductorstraat 16