Goed gelopen

snel geleverd, goede prijs

De bestelling was een dag later al binnen. Prijs kwaliteitverhouding is uitstekend

Zoals steeds weer .... vertrouwd

Steeds weer blijft een vertrouwd gevoel aanwezig wanneer ik bij Nautic Gear iets bestel. De reden; gewoon goede prijzen, snelle leveringen, goed bereikbare klantenservice.

Top product en snelle levering

Als omschrijving

Zeer snelle bezorging en goed materiaal.

Zeer snelle bezorging en degelijk materiaal ontvangen.

Prima, snelle levering goede service. Zijn erg behulpzaam,.

Aanvankelijk was de eerste zending van mijn aan de krappe kant vond ik. Terugsturen kon brengen ook. Geld binnen een paar dagen retour. Nieuwe besteld binnen enkele dagen geleverd. Prima product.

goede afhandeling

avond,s besteld andere morgen 12 uur in huis

Duidelijke site, snelle levering

Topservice! Snelle levering

Doen wat ze beloven

Keurige levering.

Besteld en geleverd binnen 24 uur.Geweldig!

Snelle levering en goed beschermd verpakt

Het bestelde is correct uitgevoerd en op tijd door mij ontvangen.

Makkelijke website, weinig stappen nodig om tot een bestelling te komen.

Goede spullen voor een eerlijke prijs

Ik bestel er geregeld iets. Snel geleverd en netjes verpakt.

Een onderdeel was niet meegeleverd

Drinkwatervoorziening met aanzuigfilter als actie er bij. Maar niet meegeleverd. Heb gebeld is in progress

Naar mijn ervaring 1 van de beste winkels

Het product was niet meer voorradig bij leverancier,en nautic gear heeft alles in het werk gesteld om toch op tijd de nieuwere versie aan dezelfde prijs te leveren.we spreken al gauw over een 300e verschil en dit is toch een topprestatie.super bedankt!

Vlotte communicatie en snelle levering.

Mijn ervaring met Nautic Gear is uitstekend.

snelle verzending ,goed product, en betraubaar ,kan ik aanbevelen

goed product ,zoals is omschreven ,snelle verzending, prima bedrijf, kan ik aanbevelen.

Snel en makkelijk besteld, snel afgeleverd!

Snel en goed!

Bestelling werd de volgende dag op tijd geleverd!

Kritiek werd direct opgepakt

Mijn kritiek dat ik midden in de nacht een mail kreeg voor een enquête werd direct opgepakt. Mag niet gebeuren maar blijkbaar er doorheen geslipt. Tevens kritiek op de webshop werd direct opgepakt, bleek een bekend probleem waar aan gewerkt wordt. Blijkt op oudere mobieltjes traag te werken. Werd er speciaal over terug gebeld met excuses en een uitleg. Ik vond dit toch wel netjes hoe ze met kritiek omgaan, dus positief!

Topservice

Zeer vlug geleverd

Zeer vriendelijk geholpen

Ben het product wezen ophalen en ben zeer goed geholpen

Goede service en snelle levering.

precies wat ik verwachtte

Snel geregeld, goed verpakt