Direct telefonisch contact opgenomen dat een levering incompleet was.

Nette correcte levering.

Goede producten, correct gekeverd.

perfect

Sinds jaren de beste ervaringen.........bedankt

Uitstekende communicatie

Veel vraag naar antivries deze tijd van het jaar. En ik had voor het weekend nodig. Even gebeld en de volgende dag zou een grote partij binnenkomen. Als Nautic Gear dan gelijk zou verzenden, moest het goedkomen. En inderdaad: de volgende dag kreeg ik keurig een telefoontje dat mijn bestelling verpakt was en onderweg. Door deze fijne communicatie wist ik dat ik niet naar een alternatief opzoek hoefde. Zeer attent!

Goede spullen en goedkoop.

Alles snel in huis.

geweldig

Ooit persoonlijk opgebeld door de eigenaar wilde even weten waarom mijn mail negatief was . Toen ik hem verzond dacht ik al dat was niet ok. Moest wachten zodat ik niet kon varen. Heb zelf een bedrijf en weet best wel dat na corona niet alles er zo maar is zoals vroeger. Maar tegenwoordig een bedrijf aan de telefoon krijgen kan haast niet meer. ik was dus erg verbaasd dat ik na het avondeten ben gebeld door Nautic gear. Dit is een geweldig bedrijf met hart voor zn klanten heel zeldzaam tegenwoordig.

Duidelijke site en mooie producten en goeie kwaliteit

Snelle levering Goede kwaliteit

Goed contact over levering

Prijs was goed. Zijn goed bereikbaar.

Zeldzaam

Steeds weer goede spullen voor een heel goede prijs. Hier hou ik van.

Snelle levering en goede opvolging van bestellingen.

Goede producten. Snelle levering. Ook wanneer een accessoire tijdelijk niet meer leverbaar is wordt je telefonisch gecontacteerd. Snelle terugbetaling indien niet meer leverbaar.

Geslaagd

Goede snelle levering

prima snelle levering...

betrouwbaar en snel...

Prachtig spul.

Bestelling vlot en keurig verzorgd. Zeer tevreden.

Mooi product voor eerlijke prijs en snelle levering

Ik heb een foetsie tonysun kachel besteld en ben zeer tevreden over de service en super snelle levering. Enige verbeter punt is de duidelijkheid in de advertentie. Ik had daadwerkelijk een reserve lont verwacht in de levering, echter toen ik de factuur erbij nam en deze nogmaals goed las, ontdekte ik dat het reserve lont in de korting verwerkt was. Beetje jammer maar voor de rest ben ik helemaal tevreden!!

Prima product voor redelijke prijs. De pomp was ook makkelijk te monteren en doet’t prima.

Ruime voorraad, snelle levering.

Altijd fijn als je het onderdeel dat je nodig hebt snel vind, het op voorraad is en de volgende dag op je mat ligt. Zeker als het gaat om een lekke WC pomp.

Goede site. Duidelijk Prijs kwaliteit prima Service en levering snel en op tijd.

Vlotte bestelling & levering

Eenvoudig te bestellen via de site en een snelle en vlotte levering.

Goedkoop en snel geleverd.

Na een paar minuten zoeken op internet hier een allpa stuur gevonden voor €40 euro minder dat de rest van de watersportwinkels.

correct

neen

Een snelle levering

Supersnelle levering. Perfect!

Super snelle levering. Perfect!

Snelle levering....zoals afgesproken

Heb mijn bestelling prima ontvangen...had een anode kit besteld voor een bravo 3 staartstuk, paste perfect!!!¡

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal